Etienne Schouppe geen kandidaat meer voor de gemeenteraadsverkiezingen in Liedekerke

C21

Etienne Schouppe geen kandidaat meer voor de gemeenteraadsverkiezingen in Liedekerke

Etienne_schouppe__1_
De nu 82 jarige Etienne Schouppe is geen kandidaat meer voor de gemeenteraadsverkiezingen in Liedekerke. “Eind 2024 zal ik 48 jaar zitting hebben in het bestuur van onze gemeente Liedekerke.  Succesvolle verkiezingen met CVP, later CD&V, maakten het mij mogelijk raadslid, schepen, burgemeester en voorzitter van de Gemeenteraad te worden.
 
Ik heb gedurende al deze jaren veel kunnen doen. Onze gemeente is gegroeid en kreeg veel nieuwe inwoners. Het Liedekerke van nu is echter niet meer te vergelijken met de gemeente van de vorige eeuw. Onze gemeenschap is veranderd, net zoals de wereld rondom is blijven evolueren en transformeren. 
 
Het beleid vandaag moet dan ook worden aangepast aan de nieuwe werkelijkheid. CD&V Liedekerke weet dat. Andere en jongere mensen moeten nu dat beleid nieuwe vorm geven. De taak van de ouderen wordt nu advies geven en begeleiden, gesteund op ervaring, maar aangepast aan de wereld van vandaag. CD&V Liedekerke en ikzelf willen daarom de motor zijn van Team Liedekerke, gelijkgezinden die samen de beleidsploeg van morgen willen smeden. Mijn ervaring en inzet krijgen een nieuwe opdracht : pal achter het beleid van morgen in het belang van onze 14000 inwoners. Op mij mag verder gerekend worden.  Etienne Schouppe”

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief