LIEDEKERKE - Geslaagd Halloweenweekend

C21 Css

LIEDEKERKE - Geslaagd Halloweenweekend

Editiepajot_liedekerke_lang_halloweenweekend__foto_jacky_delcour
Een jeugdweekend in het teken van Halloween. - Foto's Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_lang_halloweenweekend__foto_jacky_delcour__1_
Editiepajot_liedekerke_lang_halloweenweekend__foto_jacky_delcour__2_
Editiepajot_liedekerke_lang_halloweenweekend__foto_jacky_delcour__4_
 
Editiepajot_liedekerke_lang_halloweenweekend__foto_jacky_delcour__3_
Editiepajot_liedekerke_lang_halloweenweekend__foto_jacky_delcour__5_
 

Het jaarlijks weekend voor de jeugd van de Liedekerkse jeugdraad stond ook dit jaar volledig in het teken van Halloween.

Vrijdagavond was er de quiz met niet minder dan vijftien deelnemende groepen. De winnaar “Intercourse with a horse” ging aan de haal met de topprijs, namelijk een waardebon van de Heeren van Liedekercke. Daarbovenop ontvingen zij ook nog eens vier 25-beurtenkaarten die ze kunnen opgebruiken in het Zwembad Heuvelkouter. Na deze intellectuele inspanning konden de aanwezigen nog genieten van een leuke filmavond met de horrorprent “The Unborn”.
 
Zaterdag stond in het teken van ambiance en muziek, met tien deelnemende cafés aan de kroegentocht. De bierkoning, Tarek Lievens, opende de kroegentocht officieel om 21.00 uur aan het Gemeenteplein, de centrale plaats van de fuifbussen. Deze zorgden voor veilig vervoer van café naar café. Tegen middernacht zaten alle cafés vol en genoot iedereen met volle tuigen van de live- en ambiancemuziek.
 
Zondag konden kinderen tussen 8 en 14 jaar genieten van een halloweenzoektocht genaamd “Heksenketelkweeste”. Verschillende lokalen van het gemeenschapscentrum en het gemeentehuis werden omgetoverd tot een heus “Horror Hotel” waar de geest van het Oppermonster opriep om op zoek te gaan naar zijn moordenaar. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten konden de kinderen tips verzamelen en zo te weten komen wie het Oppermonster vermoordde.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2009
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 22 mei 2022

archief