Overweg Asse is gesloten van 3 tot 5 juli door werken

C21

Overweg Asse is gesloten van 3 tot 5 juli door werken

Trein__kopie_
Illustratiebeeld foto Marc Colpaert
 
Werken aan de spooroverweg ter hoogte van het station in Asse hierdoor is de overweg afgesloten van 3 tot 5 juli. In opdracht van Infrabel voert firma De Vuyst onderhoudswerken uit aan de overweg in de Stationsstraat. Naar aanleiding hiervan wordt de overweg voor alle weggebruikers afgesloten van 3 juli (07.00 u.) tot en met 5 juli. De asfaltwegbekleding in het tussenspoor is verzakt en moet worden vervangen.
Ook voetgangers en fietsers kunnen de overweg van 3 juli (vanaf 07.00 uur) tot en met 5 juli (16.00 uur) niet oversteken. Voetgangers kunnen wel de tunnel onder de sporen nemen.
 

De omleiding loopt in beide richtingen via N9k en Huinegem. Het doorgaande zwaar vrachtverkeer komende van Aalst en Dendermonde naar Brussel wordt omgeleid via N285 en E40. De bussen van De Lijn stoppen niet aan de haltes Gemeenteplein, Belvédère en Station. Ze rijden via Huinegem en de N9k en stoppen aan het Cultuurcentrum en een halte op de Brusselsesteenweg nabij het station, waar ook de vervangbus van de NMBS stopt. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief