DILBEEK - Open tuindag bij Jean en Marieke Radijs meer dan geslaagd

C21

DILBEEK - Open tuindag bij Jean en Marieke Radijs meer dan geslaagd

Editiepajpot_dm_dilbeek_tuindag__2_
Editiepajpot_dm_dilbeek_tuindag
Editiepajpot_dm_dilbeek_tuindag__1_
Editiepajpot_dm_dilbeek_tuindag__3_
 

Vandaag was het open tuindag in de vijftig are grote decoratieve en functionele tuin van Marieke en Jean, beter gekend als Marieke Radijs, in Sint-Martens-Bodegem. Deze open tuindag kon op een massale belangstelling rekenen

De borderplanten vormen samen met gesnoeide buxushaagjes en vele andere sierelementen een geheel dat een streling vormt voor het oog. Het lijkt sterk op tuinarchitectuur, rotstuintjes, het Atomium van 3,40 m een hele resem spiegels en spreuken kunnen uren van je aandacht vragen. Als afsluiter kon je jezelf trakteren op een heerlijk stuk taart, een drank of boterham met hesp of plattekaas.
Zoals ieder jaar zakten heel wat geïnteresseerden af naar de Wolsemstraat in Sint-Martens-Bodegem om het werk van het gezin Van den Driessche-Van Belle te bewonderen. Schepen Walter Zelderloo stond eveneens in bewondering voor dit geheel en zou zelf eens een poging willen ondernemen om een paar uur per week in zijn tuin te werken. Of het resultaat van zijn labeur voor het publiek een voltreffer wordt laten we nog even in het midden.
 
Bron tekst en foto's: www.dilbeek-malcontenten.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2008
Pascale Van der Kelen
Pascale Van der Kelen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief