Lindemans Lambic Trail 2024: Verken het Pajottenland en de Zennevallei met nieuwe wandel- en looproutes

C21

Lindemans Lambic Trail 2024: Verken het Pajottenland en de Zennevallei met nieuwe wandel- en looproutes

Scherm__afbeelding_2024-08-14_om_09
 

Op 22 september 2024 nodigt Brouwerij Lindemans iedereen uit voor de Lindemans Lambic Trail 2024, een uniek wandel- en loopevenement dat deelnemers de kans biedt om de adembenemende landschappen van de Zennevallei en het Pajottenland te verkennen.
Dit jaar richt Lindemans zich exclusief op de wandel- en looproutes, en biedt voor het eerst recreatieve trailloops aan om aan zowel lopers als wandelaars een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Wie liever komt supporteren of ontspannen op het terras met een Lindemans bier, is ook van harte welkom! Die dag is het ook de jaarlijkse Autoloze Zondag in Brussel.
Voor het eerst introduceert Brouwerij Lindemans, in samenwerking met Ten Voeten Uit, de vernieuwde Lindemans Lambic Trail met drie verschillende afstanden: 7km, 15km en 20km. Deelnemers kunnen starten tussen 8u30 en 14u, met een laatste starttijd van 13u voor de 20km.
Alle routes beginnen en eindigen bij de historische Brouwerij Lindemans, waar een gezellige bar en shop op je wachten om na afloop te genieten van verfrissende Lindemans bieren en specialiteiten. Alle routes nemen de deelnemers mee door het schilderachtige Pajottenland en de groene Zennevallei, de geboorteplaats van de wilde gisten die onze lambiekbieren hun unieke smaak geven.
Tijdens de tocht passeren alle deelnemers het schitterende Kasteeldomein Groenenberg. De 15km en 20km routes voeren je ook langs de sensorische trail bij Revalidatieziekenhuis Inkendaal, een uniek parcours dat al je zintuigen prikkelt, en het indrukwekkende Kasteel van Gaasbeek. Inschrijven kan tot 20 september en kost €8 voor de 7km en €10 voor de 15km en 20km.
Daginschrijvingen kosten respectievelijk €10 en €12. Dit omvat een goed gevulde Persmededeling Brouwerij Lindemans Brouwerij Lindemans Lenniksebaan 1479, 1602 Vlezenbeek 02 569 03 90 - Info@lindemans.be bevoorrading onderweg voor de langere routes, evenals een eindbevoorrading voor alle deelnemers.
Na afloop van de trail kunnen deelnemers en supporters ontspannen bij de bar van Brouwerij Lindemans en genieten van een verfrissend drankje of hapje aan een van de foodtrucks. De brouwerijshop biedt de mogelijkheid om een breed scala aan Lindemans- gadgets mee naar huis te nemen.
De Lindemans Lambic Trail 2024 is meer dan alleen een sportevenement. Het is een kans om samen met familie en vrienden te genieten van de prachtige natuur, frisse lucht en heerlijke ambiance. Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek de website 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Nicole Billens / Marc Sluys | 08 aug 2024

archief