Laatste artikels van Dilbeek

Gemeente DILBEEK en Opvang.Vlaanderen hebben de handen in elkaar geslagen zodat het vinden van een opvangplaats kinderspel wordt

Persbericht_opvangportaal
 

Om de zoektocht voor ouders naar een opvangplaats zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft Dilbeek ervoor gekozen om alle kinderopvanglocaties digitaal in kaart te brengen via het gebruiksvriendelijke platform Opvang.Vlaanderen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 feb 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

Kim Gevaert steunt Don Bosco GROOT-BIJGAARDEN tijdens lesmarathon voor school in Senegal

Img_4222c
 

 Op vrijdag 7 februari organiseerde Don Bosco Groot-Bijgaarden een lesmarathon voor het goede doel. Leerlingen uit de derde graad (zowel ASO, TSO als BSO) nemen op vrijwillige basis deel en lieten zich hiervoor ook sponsoren. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 feb 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

DILBEEK – Toneelvereniging Konseir brengt dit jaar het blijspel ‘Daar zijn kosten aan’

Dsc_0574
Foto © Robrecht Geeroms
 

Na een slippertje wordt Bert door zijn vrouw op straat gezet. Hij wacht nu op de scheiding en gaat op zoek naar een betaalbaar appartement. Hij vindt iets in cohabitatie met drie andere bewoners die -  op zijn zachtst gezegd - nogal excentriek zijn. Samenwonen is niet evident en hij moet constant op zijn hoede zijn en zijn grote trukendoos bovenhalen om te ‘overleven’.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 feb 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK - Expo “5 dil’artiesten / 5 tinten kunst” in galerij Lineair

Dsc03453
 

5 Dilbeekse partners-in-art die elkaar al jaren kennen van het Atelier Beeldende Kunst in Westrand Dilbeek op vrijdagavond, treden in februari 2020 samen naar buiten met een groepstentoonstelling in Galerij Linéair in Dilbeek. Het zijn: Rita Baele, Véronique Bogaert, Jacqueline Hannaert, Lut Smeets en Alain Vanclooster. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 feb 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

Klassiek in de regio Pajottenland-Zennevallei in februari en maart

Klassiek_in_feb_en_maart_2020
Klassiek in de regio Pajottenland-Zennevallei in februari en maart - © Deschuyffeleer
 

Deze zevende editie van Weg van Klassiek roept muzikale en natuurkrachten op in het Pajottenland en de Zennevallei. Weg van Klassiek - 7/9 februari - is een initiatief van de Werkgroep Klassiek in de regio Pajottenland-Zennevallei in samenwerking met cc Coloma, Gemeente Sint-Pieters-Leeuw, cc Westrand, Dil’Arte, vzw Servais en Regionaal Landschap Pajottenland-Zennevallei. Ook op andere locaties is er de komende weken heel wat te doen......

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 feb 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

Breugelschilders gespot in WZC Quietas te DILBEEK

Schilderij
 

Om het Breugeljaar in schoonheid af te sluiten kreeg WZC Quietas de vraag van Els Huygen, een hobbyschilderes, om samen, met de bewoners van de beschermde afdeling, een schilderij te maken. Een crea-activiteit werd georganiseerd waarbij een 6-tal residenten  samen met Els een winters landschap schilderden in ware Breugelstijl.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 jan 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK - KW@ASA Sport-Spel-Fundag

Dscn3612
 

Voor de veertiende keer organiseren Davidsfonds Wolsem (Dilbeek) en KWB-Savio tijdens de Krokusvakantie een knetterende Sport-Spel-Fundag. Deze namiddag is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar en gaat door in het Saviocentrum (nabij Dilbeek-Station).

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 jan 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

Nieuw Open Vld bestuur regio HALLE

Dagelijks_bestuur_regio_halle
Het bestuur regio Open-VLD. foto Ingezonden
 

 Nav. de bestuursverkiezingen binnen de partij werd gisteren het nieuwe bestuur regio Halle geïnstalleerd. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 jan 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

DILBEEK - RC voor een mooiere en duurzame toekomst

Project_1
 

Op 15 januari 2020 organiseerde de werkgroep seminarie 6 een unieke projectdag over de SDG’s, de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Dit zijn de doelstellingen die de wereld zich stelt richting 2030 om aan duurzame ontwikkeling te werken. De 17 hoofddoelstellingen en 169 subdoelstellingen vormen het belangrijkste internationaal duurzaamheidskader voor de komende 10 jaar.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 jan 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK - Geslaagde nieuwjaarsreceptie in WZC Quietas

20200103_150358
 

Na de oproep van WZC Quietas, op facebook en in de pers, naar nieuwjaarsbriefvoorlezers was het op vrijdag 3 januari eindelijk zo ver. De residenten zaten allemaal klaar om met een glaasje Cava of fruitsap in de hand te genieten van mooie nieuwjaarsbrieven.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 jan 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 28 nov 2019

archief