Laatste artikels van Dilbeek

DILBEEK - Project Begijnenborre

Begijnenborre
verantwoordelijke speelpleinwerking Arthur Martens, beleidsmedeweker kleuterschool Kristof De Neyer, directrice Gudrun Van De Vondel en schepen Jef Vanderoost. Schepen Lies Vereecke was om gezondheidsredenen verontschuldigd
 

In de sterk verouderde lokalen van Begijnenborre werden de nieuwe plannen voor de site aan de hand van een maquette voorgesteld. Na een hele voorgeschiedenis is het bouwproject nu in aanbesteding. Als alles goed gaat start in het voorjaar de bouw van een unieke en duurzame combinatie van lokalen voor de speelpleinwerking en de kleuterafdeling van gemeenteschool Jongslag.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 dec 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK - Nieuwjaarsuitdaging: Stuur een wenskaartje naar Woonzorgcentrum Quietas

Template_-_flyer_quietas_kaartjesuitdaginga4
 

Marc, de directeur van woonzorgcentrum Quietas@Armonea daagt op Fata Morgana-achtige wijze zijn personeel uit : als zij er voor kunnen zorgen dat er 2019 wenskaarten toekomen, dan trakteert hij de bewoners en de kaartjesschrijvers op een groot feest.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 dec 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK - Davidsfonds Wolsem open-ledenfeest

Dsc_0102_20-01-2017
 

Vrijdag 18 januari nodigt het Davidsfonds alle leden en sympathisanten uit op zijn jaarlijks ledenfeest. Ze presenteren je een gevarieerde avond met als thema: Engeland.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 dec 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

Nico Nurski (26) uit Groot-Bijgaarden wint Hackaton

Nico_nurski__links__en_ewout_van_schil__rechts_
Nico Nurski (links) en Ewout Van Schil (rechts). Foto ingezonden
 

 Nico Nurski (26) uit Dilbeek (Groot-Bijgaarden), student Toegepaste informatica aan hogeschool Odisee (Campus Brussel), heeft een prijs in de wacht gesleept op Hack the Future, de grootste hackathon van ons land. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 dec 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

DILBEEK - Kindernamiddag

Embleem_df

Donderdagnamiddag 27/12 te 14u30 brengt Theater Top “Aoe, Aoe”. Een unieke mix van klassieke poppenkast met clownerie. Lachen geblazen voor jong en oud. De voorstelling gaat door in het Saviocentrum (nabij Dilbeek-Station). Het programma eindigt om 15u30.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 dec 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK - Samen kerstliederen zingen met Davidsfonds

Embleem_df

'U zijt wellekome' is een gezellige kerstsamenzang voor jong en oud. Op woensdag 26 december 2018  kan je samen met je familie of vrienden in de Saviokerk (nabij Dilbeek station) om 16 u terecht om mee Kerstmis op een sfeervolle en originele manier te beleven.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 dec 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

Geert Bourgeois, beschermt brouwerij Timmermans ITTERBEEK voorlopig als monument.

Image002

Geert Bourgeois, Vlaams minister-president en Vlaams minister van Onroerend Erfgoed, beschermt brouwerij Timmermans voorlopig als monument. Na de voorlopige bescherming organiseert het gemeentebestuur een openbaar onderzoek. Op die manier heeft iedereen de kans om opmerkingen of bezwaren kenbaar te maken bij de gemeente.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 dec 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

Kerstmarkt in DILBEEK brengt inwoners samen

Kerstmarkt2018
 

 Op 14, 15 en 16 december is er opnieuw een kestmarkt in het centrum van Dilbeek. Zoals op de affiche te lezen staat, zijn er dagelijks verschillende gratis optredens.

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 nov 2018
Marc Sluys
 

DILBEEK/TERNAT/LIEDEKERKE - Officiële opening vier sporen lijn 50bis

Img_1837
Premier Michel bracht een blitzbezoek aan Ternat om samen met transportminister Belotde, toplui van de spoorwegmaatschappijen, de gouverneur en het College van burgemeester en schepenen, de vier sporen te openen.
 

Op de werf aan de brug van de Bosstraat in Sint-Katherina-Lombeek werden, in aanwezigheid van premier Michel, de vier sporen van de spoorlijn 50bis, officieel geopend. Tijdens de plechtigheid reed de speciale trein die de bovenleidingen moest controleren een laatste keer langs.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 nov 2018
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 

80 Start to Run-diploma’s in DILBEEK

2018_start_to_run_finale
 

Half september startten meer dan 80 mensen met weinig of geen loopervaring met de door Dilbeek Atletiek Club (DAC) georganiseerde Start to Run-cursus. 10 weken lang werd onder leiding van een gediplomeerde jogbegeleidster hard getraind. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 nov 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 24 nov 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 07 nov 2018
Marc Sluys | 05 nov 2018
Sam Herremans | 04 nov 2018
Sam Herremans | 22 okt 2018
Sam Herremans | 20 okt 2018
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief