Laatste artikels van Dilbeek

DILBEEK - WZC Quietas steunt de Alzheimer Liga

Cupcake-nadine19-38484229-1024-1024

Net zoals in 2018 zet WZC Quietas@armonea zich in voor het goede doel en dit in teken van de warmste week van Music For Life. Dit jaar hebben we gekozen voor de Alzheimer Liga daar heel wat van onze residenten lijden aan de ziekte van Alzheimer. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 sep 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK - SCHEPDAAL feest 2019

Sf_affiche_2019
 

Tradiegetrouw sluiten ze in Schepdaal de zomer af met een spetterend feestweekend. Op 13, 14 en 15 september vindt de 12e editie plaats van SCHEPDAAL FEEST. Een driedaags dorpsfeest met de jaarmarkt als hoogtepunt.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 aug 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK - Open Monumentendag

Editiepajot_logo_gemeente_dilbeek_

Op zondag 8 september kan je in Dilbeek heel wat beleven op Open Monumentendag. We verwelkomen je graag van 13u30 tot 18u op het veld onder de 17 bruggen aan Rollestraat 131 voor deze 31ste editie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 aug 2019
Sam Herremans
ep
 

DILBEEK - Bruegel ontdekken met beloning

Bruegelzoektocht_affiche
 

Tot 1 oktober loopt de “Bruegelwandelzoektocht” in Dilbeek. Met een mooie prijzenpot ; de 1ste prijs heeft een waarde van 100 euro. Daarop maakt men een kans door een wandeling te maken langs het “openlucht-Bruegelmuseum” in Itterbeek en door de vragen juist te beantwoorden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 aug 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK - Startdag op zondag 8 september

Img_1149
 

Zoals elk jaar start het Davidsfonds zijn werkjaar met een feestelijke Eucharistieviering. Deze viering gaat door op zondag 8 september in de Dom. Saviokerk (nabij Dilbeek station) te 10.45 u. De viering wordt opgeluisterd door het duo “Els en Patrick Degrieck”.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 aug 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK - Eerste Pajots improvisatiegezelschap Dannii Dawell zoekt leden

Dannii_dawell_1
 

Het is geen onbekende meer in Vlaanderen, improvisatietheater. Enkele prettig gestoorde spelers staan zonder voorbereiding op een podium en bouwen scènes op met hulp van suggesties van publiek. Dit leidt tot knotsgekke situaties. Een kardinaal raakt verzeild in een nudistenkamp of een theelepeltje komt in opstand in de besteklade. Het kan allemaal.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 aug 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

Start to Run in DILBEEK

Image3
 

Joggen is dé uithoudingssport bij uitstek. Het grote voordeel van deze gezonde en goedkope sport in open lucht is dat je overal en op elk tijdstip van de dag kan joggen. Vergeleken met andere sporten heb je ook niet zoveel tijd nodig om toch een goede conditie op te bouwen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 aug 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

DROGENBOS - Buurtrestaurant opent de deuren op 25 september

Editiepajot_bart_devill___drogenbos

Op de gemeenteraad van juni werd de uitbating van een sociaal restaurant behandeld, ter stemming gelegd en uiteindelijk goedgekeurd. Dit nieuwe project kwam tot stand dank zij de samenwerking van het gemeentebestuur en het OCMW van Drogenbos.

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 aug 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DILBEEK - Hanny-D pakt uit met een stunt

Hanny_d_obladi_oblada
 

Met een Vlaamse versie van de oude Beatles hit ‘Obladi Oblada’ pakt Hanny-D uit met een nieuwe single. Tegelijkertijd brengt zij ook een nieuwe, eigen versie uit van  ‘Kiss me’,  dat vele jaren geleden de eerste hit was van C. Jérôme.

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 aug 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK/TERNAT - Organist - Componist Jos Mertens overleden

Mertensoverleden
 

Hij werd geboren In Ternat in 1924 en overleed donderdagavond in zijn woonkamer in Groot-Bijgaarden. Hij componeerde liederen, koorwerken, operettes, cantates en stukken voor orkest, piano en orgel. In de traditie van Emiel Hullebroeck, Jef Van Hoof, Jef Tinel, Lodewijk De Vocht, Renaat Veremans, Armand Preud'homme en Gaston Feremans was hij - na het overlijden van Lode Dieltiens - de laatste echte volksliedcomponist. De uitvaartplechtigheid vindt plaats zaterdag 3 augustus om 10 uur in de Sint-Egidiuskerk in Groot-Bijgaarden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
31 jul 2019
Guido Van Cauwelaert
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief