Jeannine en Roger uit SINT-PIETERS-LEEUW vierden 50 jaar huwelijk

C21

Jeannine en Roger uit SINT-PIETERS-LEEUW vierden 50 jaar huwelijk

Img_9803
 
Img_9805
 

 Roger Vanlulle (71) en Jeannine Pé (70) vierden hun 50 jaar huwelijk.  Tijdens hun jeugdjaren speelden ze muziek in de Harmonie Sint-Cecilia van Halle. Jeannine speelde klarinet en saxofoon, Roger speelde trompet.
Eind 1971 werden ze verliefd, ze waren toen 17- en 18 jaar jong. Hun huwelijk volgde in 1974 op in het gemeentehuis en de kerk van Lot.  Jeannine werkte als bediende bij een Brussels computerbedrijf. Een sector die ze haar hele beroepsleven trouw is gebleven, evenwel bij verschillende bedrijven. Roger was laborant bij UCB in Braine in de afdeling recherche voor farmaceutische producten. Het grootste deel van zijn beroepsleven was hij commercieel afgevaardigde in diverse sectoren.

In 1976 werden ze een 1ste keer fiere ouders van een dochter Ann. Zij geeft les aan de Howest Hoge School. Samen met haar partner Nicolas wonen zij in Wevelgem. Zij hebben 2 prachtige dochters Elisa en Margo.
In 1983 werd Cédric geboren. Hij is bedrijvig als teammanager in de wereld van de software. Samen met zijn echtgenote Linsey wonen zij in SPL. Zij hebben 2 prachtige kinderen Febe en Sam.
Roger en Jeannine hebben een tijdlang in Halle gewoond, maar besloten in 1990 om te verhuizen naar Sint-Pieters-Leeuw en meer bepaald naar de Topstraat. Hier woonden ze tot 2021, nadien verhuisden ze naar de René Balléstraat.
Alhoewel ze met pensioen zijn, blijven ze actief. Jeannine werkt als vrijwilliger en bekommert zich over het onthaal van een dansschool in Sint-Pieters-Leeuw en Roger is bedrijvig in het WZC St-Antonius.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 22 sep 2024

archief