EDINGEN - Splinternieuwe afdeling beeldvorming

C21

EDINGEN - Splinternieuwe afdeling beeldvorming

Opening_radiologie_edingen
EDINGEN - Splinternieuwe afdeling beeldvorming - © Deschuyffeleer
 

Het was in september 2012 dat toenmalig OCMW-voorzitter Jean-Yves Sturbois het nieuwe Medisch Centrum van Edingen mocht inhuldigen en het Centre Hospitalier Régional (CHR) de la Haute Senne uit Soignies veel succes toewensen met de overname van het beheer. De Val-Lise-site had daartoe een serieuze facelift ondergaan en functioneert sindsdien terug als een volwaardig Medisch Centrum. 

Met de renovatie van het Medisch Centrum , de samenwerking met én het CHR  én tal van externe medewerkers wil de bestuursploeg de bevolking terug een kwalitatief hoogstaande zorgendienstverlening aanbieden en waarborgen.

Het Medisch Centrum beschikt over een eigen laboratorium. Men kan er terecht voor raadplegingen op vlak van gynaecologie, KNO, dermatologie, cardiologie, interne geneeskunde, urologie, vaatchirurgie, orthopedische chirurgie, algemene en digestieve heelkunde, fysiotherapie, gastro-enterologie en pneumologie.
Didier Delval, directeur van het CHR Haute Senne, legde er in september reeds de nadruk op dat de inhuldiging slechts een begin was en dat het de doelstelling was om zo spoedig mogelijk de dienstverlening nog uit te breiden.
Nu 7 maanden later is de bestuursploeg met de huidige OCMW-voorzitter Christophe Deville maar al te fier te mogen klinken op de opening van de splinternieuwe afdeling beeldvorming met onder meer  conventionele radiologie, senologie, Doppler-echografie en botdensitometrie.
Nadere informatie zie www.chrhautesenne.be of rechtstreeks in Edingen via 02/397 01 60.

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2013
Godelieve Deschuyffeleer
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief