EDINGEN – Het worden opnieuw 25 helse uren Indoor Cycling voor Télévie

EDINGEN – Het worden opnieuw 25 helse uren Indoor Cycling voor Télévie

Televie_2017
EDINGEN – Het worden opnieuw 25 helse uren Indoor Cycling voor Télévie - © Deschuyffeleer
 

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart staat het sportcomplex Nautisport terug helemaal in de ban van de 25 uren Indoor Cycling ten voordele van Télévie. De organisatie is dit jaar reeds aan haar 8ste editie toe. De vorige edities brachten in totaal reeds 206.609 € in het laatje. Ook nu weer wordt met de verzekerde deelname van alvast al 230 ploegen verwacht dat het evenement een flinke stuiver zal opleveren voor het goede doel. Momenteel zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar en kan er derhalve nog ingeschreven worden.

Sport, Ambiance, Emoties
De marathoncycling in ploegverband gaat van start op vrijdagavond om 20 u om 25 uren later op zaterdag te eindigen om 21 u. Gedurende al die tijd mogen de leden van de verschillende ploegen overigens elkaar aflossen om de helse periode te overbruggen. Alle deelnemers willen zich dan ook van hun beste zijde laten zien.
De monitoren van hun kant stellen al die tijd alles in het werk om het de deelnemers naar hun zin te maken. Met lichteffecten, optreden van groepen en allerlei thema’s kan de grote sporthal de hele tijd zeker een vergelijking met de grootste discotheken van het land doorstaan. Ook wie zelf niet rechtstreeks betrokken is met de Indoor Cycling is meer dan welkom om ook zijn of haar bijdrage te leveren voor het goede doel. Een bezoek aan het evenement loont zeker ook de moeite al was het maar om zich de visu te overtuigen van de grootsheid van het gebeuren en om er mee te genieten van de geweldige ambiance.
Deelnemen kost 200 € voor het voorbehouden van een fiets.
Ook dit jaar leidt directeur Vincent Piette met zijn enthousiaste ploeg alles in goede banen.
Meer info op www.nautisport.be of 02/397.01.81.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief