EDINGEN – Kerstmarkt ingebed in feeëriek en warm spektakel

EDINGEN – Kerstmarkt ingebed in feeëriek en warm spektakel

Kerstmarkt_aankondiging_2015
EDINGEN – Kerstmarkt ingebed in feeëriek en warm spektakel - © Deschuyffeleer
 

De Kerstman en zijn gevolg besloten dit jaar hun valiezen boordevol geschenken te komen neerzetten in het prachtig Arenbergdomein in het weekend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 december en op de Grote Plaats zelfs van vrijdag 18 tot en met donderdag 24 december. Alles wordt dan ook in stelling gebracht om de bezoekers in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen.

Een magisch en uniek kader, een vleugje fantasie rond feeën en een feestelijke sfeer zijn de hoofdingrediënten waarop de kerstmarkt in het centrum van Edingen nu al enkele jaren prat kan op gaan. Ieder jaar dan ook zakken steeds meer en meer bezoekers naar het gebeuren af.
De kerstmarkt in Edingen, dat zijn onder meer ook meer dan 100 standhouders die zich van hun beste zijde laten zien en er de meest gevarieerde authentieke kwaliteitsproducten aanbieden om de bezoekers in alle rust in de gelegenheid te stellen de komende feestdagen voor te bereiden.
Op zaterdag 19 december trekt tussen 18 en 20u30 ook nog een feeërieke lichtstoet met de Kerstman en zijn gevolg door de stad. Hierbij is ook de animatiegroep La Petite Valise aux Rêves van de partij met onder meer jongleurs, dansers en vuurspuwers om her en der geschenken en snoep uit te delen.
En op zondag 20 december zorgen ook nog de jachthoornblazers van L’Echo du Miroir voor de kerststemming in het kerstdorp.   
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 dec 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief