HERNE – Eoly zet infomarkt op over windturbines in St-Pieters-Kapelle

HERNE – Eoly zet infomarkt op over windturbines in St-Pieters-Kapelle

Infovergadering_eoly
HERNE – Eoly zet infomarkt op over windturbines in St-Pieters-Kapelle - © Deschuyffeleer
 

Eoly, de energiespecialist van de Colruyt Group, licht zijn plannen voor de bouw van drie windturbines langs de spoorlijn Halle-Froyennes in de buurt van de Heyselstraat in Herne toe op een doorlopende infomarkt op maandag 13 februari van 17 tot 21u in het Dominicanessenklooster. Rond de bouwplannen is flink wat beroering ontstaan bij de buurtbewoners. De infomarkt is dan ook een welgekomen gelegenheid om correcte informatie te vergaren nopens het project en de precieze mogelijkheden voor het mee investeren in een van de drie windturbines.

De plannen van Eoly voorzien in de bouw van drie windturbines. Van twee ervan wordt bouwheer Eoly ook de eigenaar, terwijl Eoly Coöperatie investeert in de derde windturbine die tevens openstaat voor directe participatie. Eens in het bezit van de definitieve vergunningen wordt de buurtbewoners als eersten de mogelijkheid geboden om mee te investeren in Eoly Coöperatie. Zo wordt de coöperant mede-aandeelhouder van de turbine en deelt hij of zij mee in de opbrengst.
Het project wordt voorgesteld via een aantal infopanelen. Ook de wijze waarop door de buurtbewoners als eersten kan geparticipeerd worden wordt uit de doeken gedaan.

Belangstellenden voor een bezoek aan de infomarkt in het Dominicanessenklooster aan de H. Geeststraat 22-26 dienen zich wel vóór donderdag 9 februari in te schrijven via www.eoly.be/nl/eolyherne of 02/363.55.45.   

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief