EDINGEN – Feest van de actieve en creatieve vrijetijdsbesteding

EDINGEN – Feest van de actieve en creatieve vrijetijdsbesteding

Kinderfeest_park_edingen_mei_2013
EDINGEN – Feest van de actieve en creatieve vrijetijdsbesteding - © Deschuyffeleer
 

Door toedoen van de stedelijke dienst Buitenschoolse Activiteiten en van het cultureel centrum gonst het prachtige stadspark op zondag 26 mei van 10 tot 17u van bruisende activiteiten. Dan pakken beide diensten opnieuw uit met hun groots feest van de actieve en creatieve vrijetijdsbesteding. De editie van dit jaar richt zich wel specifiek tot kinderen van 2,5 tot 16 jaar. Toch moet het opnieuw ook een uitgelezen feestdag voor de ganse familie worden.

Het programma oogt alleszins bijzonder boeiend en biedt met workshops, demonstraties, initiaties, spektakel, natuur, cultuur, kunst, sport en lezingen voor elk wat wils. “Het is de bedoeling dat de actieve en creatieve vrijetijdsactiviteiten zichzelf laten ontdekken”, luidt het bij de organisatoren. Bijzonder opmerkelijk zijn de ritjes te paard in het park, de inwijding in baseball, de demonstraties Taiji, het wandelen op een psychomotorisch parcours en het maken van tekenfilms op computer. Een massaal oplaten van ballonnen sluit de feestdag af. 

De toegang tot het park en alle activiteiten zijn overigens gratis. Meer info onder meer over het programma in detail op www.enghien.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief