EDINGEN - Ballades Contées in klein en groot stadspark

EDINGEN - Ballades Contées in klein en groot stadspark

15_augustus_ballades_cont__es_edingen
EDINGEN - Ballades Contées in klein en groot stadspark - © Deschuyffeleer
 

In het kader van de ‘Ballades Contées’ in een organisatie van  het Cultureel Centrum kunnen groot en klein op donderdag 15 augustus reeds vanaf 16u terecht in het klein stadspark om er mee te genieten van een resem animatiestandjes en ook  her en der een natje en een droogje. In deze fantastische wereld wordt de bezoeker verwelkomd op het ritme van jonge ambulante percussionisten en djembé-spelers. Animatie rond een reusachtig schaakspel en magisch ingeklede vertelverhalen leiden de deelnemer verder naar een heel andere wereld.

Langs de paden van het Bos der Geheimen wordt de deelnemer overigens ook nog begeleid door vreemde doch uiterst vriendelijke wezens. Zo verzorgen ook de  jonge toneelspelers van het Cultureel Centrum en een pleiade bekende artiesten mee het hoogstaand gehalte van dit uitzonderlijk gebeuren.
Om 16u30 wordt de eerste groep bezoekers dan uitgenodigd om te vertrekken op ontdekking in het groot park. Vertellers, straatartiesten en troubadours zorgen voor aangenaam gezelschap en tevens voor een onvergetelijke dag met veel animatie, beleving en suspense.
Wie mee met het spektakel van de ‘Ballades Contées’ wil optrekken dient zich wel op voorhand in te schrijven. Het thema voor dit jaar is ‘Tussen hond en wolf’.
Het totaalgebeuren werd destijds opgezet om tegemoet te komen aan de verzuchtingen van liefhebbers van geschiedenis, natuur en wandelaars.  
Prijs: Volwassenen 12€ - Leden 10€ - 65+  10€ - van 4 tot 12 jaar 8€ en van 13 tot 26 jaar 10€  
Er zijn 6 groepen voorzien die om het uur vertrekken vanaf 16u30. De rondleiding duurt om en bij de 2u30.   Gezien het beperkt aantal plaatsen is reserveren een must. De inkom is voorzien langs de Koningin Elisabethlaan.
Voor nadere informatie en reservatie klik hier of contact opnemen via 02/395 86 23 (CC Edingen).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jul 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 01 jan 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 19 dec 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 30 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief