EDINGEN – Voortaan maandelijks een verzamel – en antiekbeurs in de Acaciazaal

C21

EDINGEN – Voortaan maandelijks een verzamel – en antiekbeurs in de Acaciazaal

Maandelijkse_antiekmarkt_park_edingen
EDINGEN – Voortaan maandelijks een verzamel – en antiekbeurs in de Acaciazaal - © Deschuyffeleer
 

Om ook in de winterperiode de prachtige installaties in het stadspark en het park zelf tot hun volste recht te laten komen organiseert Alain Debruyne in samenwerking met het stadsbestuur voortaan iedere maand tot en met mei op een zondag een verzamel- en antiekbeurs in de overdekte en verwarmde Acaciazaal. Op termijn moet de beurs uitgroeien tot een topevenement in zijn domein waar oude, bijzondere en zeldzame voorwerpen kunnen tentoongesteld en verhandeld worden.

De primeur van de nieuwe organisatie is weggelegd voor zondag 20 oktober. Met ruim 120 exposanten zijn inmiddels alle standplaatsen in de zaal al geruime tijd volzet. Met de prachtige en attractieve locatie als achtergrond en het bijzonder hoog aantal exposanten met klasse zijn meteen dan ook alle ingrediënten aanwezig om van het gebeuren, net zoals het bonsaïsalon, de tuinbeurs en de internationale muzikale ontmoetingen een echte publiekstopper te maken. Temeer daar de toegang gratis is en er ook de mogelijkheid bestaat ter plaatse enige restauratie te nuttigen.
 
Om reden de organistoren de beurs meteen een hoogstaand cachet willen meegeven bepaalt een intern reglement dat de standing van het park en van het kasteel steeds voorrang hebben op de kwaliteit van de tentoongestelde voorwerpen.
 
De beurs is voor het publiek toegankelijk van 9 tot 16u. De data voor de navolgende beurzen zijn voorlopig vastgesteld op 10 november, 12 januari, 16 februari, 9 en 30 maart, 27 april en 12 mei.
 
Meer info via www.enghien-passion-collection.be .   
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Deschuyffeleer Godelieve | 04 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief