EDINGEN – Orde van de Prince opent jaar met Gedichtendag

C21

EDINGEN – Orde van de Prince opent jaar met Gedichtendag

Logo_orde_van_den_prince
EDINGEN – Orde van de Prince opent jaar met Gedichtendag - © Deschuyffeleer
 

De afdeling Land van Edingen van de Orde van den Prince zet haar activiteiten van het nieuwe jaar in op donderdag 30 januari met een bijeenkomst in het clublokaal ‘Cardinael’ aan de kerk in Mark rond het thema ‘Gedichtendag’. Overigens heeft de club ook nog een aantal heel bijzondere troeven in de handen om haar jaarprogramma tot een echte topper te laten openbloeien.

Op ‘Gedichtendag’ dragen enkele getalenteerde leden opnieuw, en dit tot ieders waardering, één of meerdere gedichten of prozastukken hetzij uit eigen werk hetzij van anderen voor. Ook andere belangstellenden zijn nog welkom. Daarnaast brengen Jeroen en Sybren Camerlynck, twee leden van de vierkoppige groep De Fanfaar, ook opnieuw liederen in het Nederlands en in het Brussels.

Het geheel wordt ingekleed in een lekker avondmaal. Deelnemen kost 45 euro met inbegrip van de maaltijd en de bijhorende dranken, het optreden en de bijdrage voor de neerlandistiek. Het aperitief wordt opgediend om 19u30.

Verder zijn, naast de vierdaagse reis naar Friesland in augustus, de spreekbeurten van journalist Rik Van Cauwelaert op 27 maart en van Frans Van Daele, de kabinetschef van koning Filip I, op 24 april de blikvangers op het jaarprogramma.

Inschrijven via e-post leo.camerlynck@skynet.be of 0485/63.02.27.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Deschuyffeleer Godelieve | 04 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief