EDINGEN – Tentoonstelling over kwaliteitsvol kunstevent ‘Balades contées’

C21

EDINGEN – Tentoonstelling over kwaliteitsvol kunstevent ‘Balades contées’

Edingen_tentoonstelling_ballade_cont__
EDINGEN – Tentoonstelling over kwaliteitsvol kunstevent ‘Balades contées’ - Foto ingezonden
 

Als voorbode van de nu toch al 9de editie van het kunstevent ‘Balades contées’ op Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart, loopt in het cultureel centrum in het gedeelte Orcadre nog tot 28 mei een tentoonstelling over de wordingsgeschiedenis van dit toch wel bijzonder fraai kunstproject in het stadscentrum en in het stadspark. De tentoonstelling laat de bezoekers opnieuw het ontstaan meebeleven van dit uitzonderlijk socio-cultureel gebeuren met zijn gave culturele en artistieke pijlers.

De tentoonstelling met onder meer foto’s, decors, kostuums en voorwerpen brengt een verrijkende terugblik op de dynamiek van het bijzonder mooi, uitermate kunstzinnig en deskundig geanimeerd prachtig spektakel. Hij brengt ook de vele deelnemers en medewerkers op het voorplan die in de verschillende stadia van dit artistiek en participatief ingesteld groepsproject een bijdrage hebben geleverd.
 
“Parallel met de tentoonstelling wordt ook een onuitgegeven werk van 100 pagina’s en met 900 foto’s voorgesteld die de geest van de succesrijke 8 eerste edities in de periode van 2006 tot 2013 oproepen”, laat animator-directeur Laurent Vanbergie terloops ook nog graag opmerken.
 
De tentoonstelling is iedere week geopend van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 17u.
 
Meer info op www.ccenghien.be of 02/396.37.87.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2014
Godelieve Deschuyffeleer
Foto ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief