EDINGEN – Uitzonderlijke voorwaarden tijdens Opendeurdag in Nautisport

C21

EDINGEN – Uitzonderlijke voorwaarden tijdens Opendeurdag in Nautisport

Opendeur_nautisport_2014
EDINGEN – Uitzonderlijke voorwaarden tijdens Opendeurdag in Nautisport - © Deschuyffeleer
 

In het kader van de Dag van de Sport en de Adeps-Trofee van Sportieve Gemeente stelt het stedelijk sportcomplex Nautisport op zaterdag 27 september zijn deuren wagenwijd open aan uitzonderlijke voorwaarden. Bezoekers kunnen er dan genieten van een ganse reeks activiteiten met een sportieve inslag alsook van een reuze luchtkasteel van wel 20 m lengte in het zwembad. En bovendien kan er vanaf dan een ganse week lang ingetekend worden op abonnementen voor lessen in groep eveneens aan bijzonder interessante voorwaarden.

De opendeurdag valt ook nu weer samen met de Dag van de Sport in de federatie Wallonie-Bruxelles en met de jaarlijkse actie rond de Trofee van Sportieve Gemeente uitgaande van Adeps. Met in het achterhoofd zo veel mogelijk mensen aan te zetten aan sport te doen kan iedereen die dag gratis deelnemen aan activiteiten zoals spinning, bokwa, zumba, pilates en Tafe. Ook is de fitness dan kosteloos toegankelijk, in de namiddag zelfs onder begeleiding van een monitor.
Het programma voorziet in detail de loopkoers Nautirun voor beginnende joggers (10-12u), spinning (10-13u mits voorafgaande inschrijving), bokwa (13-14u), zumba en pilates/tafe (14-15u) en step (15-16u). En vanaf 14u kan er dan lol gemaakt worden op het reuze luchtkasteel in het zwembad. Wel dient hiervoor wel de gebruikelijke inkom voor het zwembad betaald te worden.
Bovendien kan vanaf die dag en dit tot en met zondag 5 oktober ingetekend worden op abonnementen op een ganse reeks groepslessen en dit aan zeer uitzonderlijke voorwaarden.
Meer info op www.nautisport.be of via 02/397.01.81.     
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief