EDINGEN – De Orde van den Prince reist in het voetspoor van Willem I

C21

EDINGEN – De Orde van den Prince reist in het voetspoor van Willem I

Willem_i
EDINGEN – De Orde van den Prince reist in het voetspoor van Willem I - © Deschuyffeleer
 

Wie zich cultuur-historisch ietwat verder wil uitdiepen in de figuur van koning Willem I der Nederlanden, kan van 21 tot 25 augustus nog mee met de afdeling Edingen van de Orde van den Prince voor een vijfdaagse rondreis rond het thema ‘In het voetspoor van Willem I, Koninkrijk der Nederlanden – Royaume des Belgiques’. De uitermate boeiende studiereis staat dan ook open voor sympathisanten.

De eerste dag doet het gezelschap Brussel, Antwerpen en Den Haag aan. De tweede dag verloopt deels in Den Haag en deels in Delft. Op dag drie staan Amsterdam, Apeldoorn en Amersfoort op het menu. De voorlaatste dag dan weer leidt het programma de deelnemers naar Vaals, Kelmis en Maastricht. De studiereis wordt afgerond met een bezoek aan Luik, Seraing en de streek rond Waterloo.
 
In de bezochte steden en op de haltes worden allerlei geschiedkundige waardevolle bezienswaardigheden rond de figuur van Willem I aangedaan. Zo verkrijgt de reis dan ook een merkwaardig hoog studiegehalte.
 
Deelnemen kost 485,00 € per persoon met een toeslag van 80,00 € voor een éénpersoonskamer. Inbegrepen zijn de kosten voor bus, gidsing, toegangen, overnachtingen, ontbijtbuffetten, twee middagmalen, twee avondmalen en documentatie.
 
Detailprogramma en alle andere verdere info via leo.camerlynck@skynet.be of selfoon 00 32 485 630 227. De inschrijvingen worden alleszins afgesloten op 25 juli.
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Deschuyffeleer Godelieve | 04 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief