Verisure Securitas Direct investeert nu ook in arbeidsmarkt in EDINGEN

C21

Verisure Securitas Direct investeert nu ook in arbeidsmarkt in EDINGEN

Investering_in_edingen
Verisure Securitas Direct investeert nu ook in arbeidsmarkt in EDINGEN - © Deschuyffeleer
 

Goed nieuws voor verkooptalenten die op zoek zijn naar een uitdagende salesjob. Verisure Securitas Direct, de Europese toonaangevende leverancier van professioneel gemonitorde alarmsystemen, investeert voortaan ook in lokale arbeidsmarkten door de opening van verschillende regiokantoren. Daarmee creëert het bedrijf het komende jaar tientallen nieuwe banen. Ook in Edingen rekruteert  Verisure nieuw talent. Het bedrijf opent in het Connex Center,  rue Jean Burgers 5 zijn allereerste regionaal kantoor.

Verisure Securitas Direct maakt een groei door en opent daarom nieuwe kantoren op diverse locaties in België. De nieuwe vestiging in Edingen is de eerste in een rij van zeven en zal dienen als uitvalsbasis voor verkopers die actief zijn in de regio. Door het openen van lokale kantoren wil Verisure Securitas Direct de verkopers minder tijd laten verspillen aan het telkens heen en weer reizen naar het hoofdkantoor in Brussel. Tegen eind dit jaar moet het salesteam in Edingen overigens zo’n 25 werknemers sterk zijn.
Carrière bij internationaal bedrijf
Een andere reden voor de uitbreiding is dat het bedrijf het belangrijk vindt om te investeren in de lokale economie, zegt Jim Verstraete, HR-manager bij Verisure Securitas Direct. “Wij vinden het belangrijk om salestalent ook op regionaal niveau de kans te geven te werken aan hun carrière. Medewerkers van Verisure Securitas Direct krijgen een opleiding en de kans om door te groeien in een internationaal bedrijf met 1,8 miljoen klanten. We willen nu ook in Edingen een hecht team opzetten van getalenteerde verkopers met een winnaarsmentaliteit”.
Het nieuwe kantoor in Edingen met zo’n 25 werknemers zal worden geleid door Benjamin Cantineau. “Benjamin startte als verkoper-installateur en groeide door naar de functie van teamleader, om nu als districtmanager het team lokaal te coachen en te leiden. Hij is daarmee een typisch voorbeeld van de interne doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers”, zegt Verstraete nog.
Actief in dertien landen
Verisure Securitas Direct is aanwezig in dertien landen en stelt wereldwijd 8.000 medewerkers te werk. In België stelt het bedrijf zo’n tweehonderd mensen tewerk. Dankzij een stevige focus op de klanten en de diensten groeide de klantendatabase de laatste jaren bijzonder sterk. Tot op heden werden overigens al meer dan 45.000 Belgische gezinnen uitgerust met een Verisure-alarmsysteem. 
Wie belangstelling betoont om het verkoopsteam van Verisure Securitas Direct te versterken kan zo snel mogelijk zijn of haar CV en motivatiebrief opsturen naar talent@verisure.be .
Verisure
Verisure, een merk van Securitas Direct, is een innovatief systeem voor particuliere huizen en kleine ondernemingen voor home control, ook wel domotica genoemd, met professioneel gemonitorde brand- en inbraakalarmen. Het Verisure-concept bestrijkt de gehele keten: van ontwerp, ontwikkeling en marketing tot en met installatie, dienstverlening en een professionele monitoringdienst die 24/7 beschikbaar is. Dankzij een sterke focus op hoogwaardige service behoren de klanten van Verisure tot de meest tevreden klanten in de branche. Meer info via www.verisure.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Deschuyffeleer Godelieve | 04 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief