EDINGEN – Opendeur in het sportcomplex Nautisport

C21

EDINGEN – Opendeur in het sportcomplex Nautisport

Opendeur_2015
EDINGEN – Opendeur in het sportcomplex Nautisport - © Deschuyffeleer
 

In het kader van de inmiddels in Wallonië en Brussel welbekende en fel gegeerde ‘Beker Sportieve Gemeente’ waarbij het de bedoeling is in iedere gemeente zo veel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, zet het sportcomplex Nautisport op zaterdag 26 september ook dit jaar zijn deuren wijd open voor alle sportievelingen. Het belooft er dan ook opnieuw een drukte van jewelste te worden temeer daar veel activiteiten die dag gratis zijn. Nieuw is dat een diëtiste een culinaire workshop opzet onder het motto ‘Zero kalorie’.

Blikvangers zijn ook deze keer de sessies spinning, step, zumba en piltes/TAF, bokwa en bodysculpt. En uiteraard vormt ook het reuze luchtkasteel van wel 20m lang in het zwembad vanaf 14u een bijzondere attractie. Om hier toegang toe te hebben is het betalen van het gebruikelijk inkomgeld voor het zwembad wel een voorwaarde. Voor spinning is reserveren noodzakelijk via 02/397.01.81.
Spinning is mogelijk van 9 tot 13u. Step kan van 13 tot 14u, zumba en pilates/TAF van 14 tot 15u en bokwa en bodysculpt van 15 tot 16u. De fitnesszaal, waar in de namiddag overigens een monitor aanwezig is voor het geven van advies, is de ganse dag gratis toegankelijk.
De diëtiste dan weer is aanwezig van 11 tot 13u om de belangstellenden waardevolle tips rond voeding bij het sporten mee te geven.
“En er is nog goed nieuws”, weet directeur Vincent Piette te vertellen. “Tijdens de week van zaterdag 26 september tot en met 4 oktober gelden er eveneens uitzonderlijke promoties voor de abonnementen voor groepslessen, het zwembad en de fitness. Want Nautisport dat is sport voor allen en allen voor sport!”
Meer info op www.nautisport.be of 02/397.01.81.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Deschuyffeleer Godelieve | 04 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief