EDINGEN – Snel inschrijven voor de spinningmarathon in Nautisport is de boodschap

EDINGEN – Snel inschrijven voor de spinningmarathon in Nautisport is de boodschap

Televie_2018_a
EDINGEN – Snel inschrijven voor de spinningmarathon in Nautisport is de boodschap - © Deschuyffeleer
 

Nagenoeg twee maanden voor de eigenlijke spinningmarathon in het sportcomplex Nautisport in Edingen blijven nog slechts een 50-tal van de 250 voorziene fietsen ter beschikking. Wie alsnog met zijn of haar team wil deelnemen dient zich dan ook te reppen om alsnog een zitje te bemachtigen. Ook deze keer is de opbrengst van de 25-uren durende marathon, dit jaar van vrijdag 23 op 24 maart, bestemd voor de solidariteitsactie Télévie.

Het spinningfestijn is inmiddels aan zijn 9de uitgave toe. De vorige acht edities brachten in totaal zo maar haast 250.000€ op. Met de nu op stapel staande marathon hopen de organisatoren dit bedrag uiteraard nog in hoge mate te kunnen aandikken. En daar kunnen ook de bezoekers en de supporters, die ieder jaar opnieuw naar het gebeuren afzakken, hun steentje toe bijdragen bij een heerlijk drankje en een smakelijk hapje.    
Ieder jaar opnieuw groeit het gebeuren uit tot een bijzonder sociaal evenement. En daar zijn onder meer het broodnodig teamgevoel in de schoot van de deelnemende ploegen, de zorgvuldig uitgekiende randactiviteiten en de ongedwongen sfeer zeker niet vreemd aan.
Voor hen die nog niet bekend zijn met het gebeuren zet directeur Vincent Piette graag eventjes alles op een rij: “De leden van de deelnemende ploegen lossen elkaar geregeld af om zo de 25 uren op hun spinningfiets rond te krijgen. Aan de hand van boeiende thema’s en opzwepende animatie waken de monitoren er de ganse tijd over dat het spinnen aan een aanvaardbaar tempo en in een bijzonder blitse sfeer blijft doorgaan. Verwijzingen naar de heath in legendarische discotheken her en der in het land zijn dan ook niet ver weg. Zoals de voorgaande jaren verwachten wij nu ook weer om en bij de 5.000 bezoekers”.
Elke ploeg dient wel te bestaan uit minstens 4 en maximum 25 leden. Deelnemen kost per fiets 200€. Meer info en inschrijven via www.nautisport.be waarop eveneens een aftermovie van de editie 2017 te bekijken valt of via 02/397.01.81.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief