EDINGEN – Opnieuw grootse Kids Planet in Nautisport

EDINGEN – Opnieuw grootse Kids Planet in Nautisport

Kidsplanet_2018
EDINGEN – Opnieuw grootse Kids Planet in Nautisport - © Deschuyffeleer
 

Zoals nu toch al enkele jaren zet Nautisport ook deze keer tijdens de eindejaarsvakantie de deuren van de grote sporthal wagenwijd open voor kinderen van 1 tot 12 jaar. In vergelijking met vorig jaar wordt de speelruimte verdubbeld en gaat in oppervlakte van 1.000 naar 2.000m². Twee keer meer luchtkastelen, twee keer meer pret maar evenwel ook twee keer zo duur aan inkomgeld.

Reuze springkastelen
 
'Kids Planet', zo heet het leuk gebeuren, wordt zo van zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari dan ook opnieuw een heus speelparadijs. Terwijl de oudere kinderen (5 à 12 jaar) zich kunnen uitleven op reuze luchtkastelen, dito tobogans en uitdagende hindernissenparcours kunnen de kleineren (1 à 4 jaar) terecht op kleine springkastelen in een afgeschermde ruimte.
 
Ook de ouders en begeleiders worden niet vergeten. Zij kunnen zich ophouden in een nabijgelegen bar met zicht op de speelruimte. Ook voor verjaardagsfeestjes kan men overigens hier terecht.
 
Met uitzondering van de sluitingsdagen 24, 25 en 31 december evenals 1 januari is Kids Planet toegankelijk van 10 tot 18u. Kinderen van minder dan 6 jaar dienen wel vergezeld te worden. De inkom bedraagt 8€ per kind maar, en dat is ook alvast een nieuwigheid, slechts 4€ voor broers en zusters. Bij wijze van voorsmaakje is het gebeuren overigens ook al geopend op woensdag 20 december van 13 tot 18u.
 
Meer info op www.nautisport.be of via 02/397.01.80. Op de website kan ook al gekeken worden naar de talrijke nieuwigheden die deze editie in petto heeft.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief