Laatste artikels van Drogenbos

Lenteavondmarkt DROGENBOS komt er aan

Editiepajot_bart_devill___drogenbos
foto Bart Devillé
 

 De Lenteavondmarkt van Drogenbos is al een hele traditie, niet alleen met de klassieke gratis potgrondbedeling, maar ook een gratis plantje en een informatief milieuparcours. De Lenteavondmarkt vindt plaats op vrijdag 28 april, tussen 17 en 21u, in het centrum van Drogenbos. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 apr 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Ruilpunt Felix toont zijn nut aan in Drogenbos

Editiepajot_bart_devill___ruilpunt_felix
foto Bart Devillé
 

 Sinds november bestaat in Passage 4 Kerkstraat 4 1620 Drogenbos ook Ruilpunt Felix of een permanent “Sociolidair” ruilpunt. Hier kan men terecht om kinderkleren, kinderspeelgoed, kinderboeken(0-12 jaar) en luiers om te wisselen met goederen uit het ruilpunt of voor Felixmuntjes. Het is ook een uithangbord in de Passage 4 en een internetsite waar inwoners van Drogenbos hun talenten, kennis of diensten kunnen delen met anderen(aanbod) en/of hun “zoekertjes” kunnen plaatsen. De bedoeling is te werken aan een sociale en solidaire gemeente wiens gemeenschap zich inzet voor een meer sociale, financieel toegankelijke en ecologische samenwerking voor iedereen! 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 apr 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Het vrouwenkoor Serenata houdt opendeurrepetitie

Editiepajot_bart_devill___dosido
foto Bart Devillé
 

 Het vrouwenkoor Serenata Drogenbos, niet meer weg te denken in de gemeente, geeft de kans aan mogelijke geïnteresseerden om te komen kennismaken met het koor . Daarom wordt een opendeurrepetitie georganiseerd op woensdag 19 april van 19u30 tot 21u30 in de gemeentelijke feestzaal(achter het gemeentehuis) Grote Baan 222 Drogenbos. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 apr 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Gemeente DROGENBOS opteert voor “Intradura”

Gemeenteraad_2013
EP

 Op de jongste gemeenteraad kregen de raadsleden de kans zich uit te spreken over een nieuwe intergemeentelijke samenwerking voor afvalbeheer middels een opdrachthoudende vereniging, die de naam Intradura meekreeg. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 apr 2017
Hugo Devillé
EP
 

BEERSEL Jeugdwerking Verbroedering Beersel-Drogenbos werd bekroond

Editiepajot_bart_devill___foot_pass
foto website Beersel-Drogenbos
 

 De jeugdwerking van Verbroedering Beersel-Drogenbos behaalde drie sterren in de Foot Pass-audit van Double Pass, een erkenning die maar weinig clubs te beurt valt. Foot Pass is het belangrijkste kwaliteitslabel voor opleidingen van voetbalclubs. Hierbij komen zowel sportieve als meer organisatorische aspecten aan bod. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
31 mrt 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Nieuwe Drogenbossenaren maken kennis met hun gemeente

Editiepajot_bart_devill___nieuwe_inwonders_drogenbos
foto Bart Devillé
 

 Traditioneel nodigt het gemeentebestuur van Drogenbos jaarlijks de nieuwe inwoners van de gemeente uit om nader kennis te maken, niet alleen met het bestuur, maar ook met de bezienswaardigheden van de gemeente en het verenigingsleven. Een en ander vond plaats op zondag 26 maart en het begon al om 10u met een rondrit met de bus van een 65 tal nieuwe inwoners-jong en oud- door heen de gemeente. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 mrt 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS - Fiest in de Cammestroet

Editiepajot_drogenbos
Ingezonden foto
 

Na hun succesrijke revue in 2015 brengen ‘de plezante berkûzen’ nu een ‘conseir’,  zoals de toneelopvoeringen werden genoemd in de jaren 50. Op zaterdag  22 april vanaf 19u en op zondag 23 april vanaf 14u30 brengen zij in de gemeentelijke feestzaal van Drogenbos, Grote Baan 220, toneel- en muziekoptredens om hartelijk van te genieten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 mrt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

DROGENBOS OCMW en gemeente Drogenbos vieren vrijwilligers

Editiepajot_bart_devill___vrijwilligers_drogenbos
foto Bart Devillé
 

 Het OCMW en de gemeente van Drogenbos zetten op 8 maart 2017 hun vrijwilligers in de bloemetjes. Naast een kleine attentie werd hen een lekker en gezond ontbijt aangeboden als dank voor hun enthousiaste inzet van het afgelopen jaar. Zo’n 25 vrijwilligers zetten zich jaarlijks in voor de huiswerkklas, de voedselbedeling, de tweedehands kledijverkoop, het Repair café en het opbouwwerkproject Passage 4.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 mrt 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

OCMW en gemeente DROGENBOS vieren vrijwilligers

Img_2665
 

Het OCMW en de gemeente van Drogenbos zetten op 8 maart 2017 hun vrijwilligers in de bloemetjes. Naast een kleine attentie werd hen een lekker en gezond ontbijt aangeboden als dank voor hun enthousiaste inzet van het afgelopen jaar.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 mrt 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief