Laatste artikels van Drogenbos

DROGENBOS - Fiest in de Cammestroet door de Plezante Berkûzen.

Cammestraat
EP

 Wil je graag twee uur lachen of eens goed uit de bol gaan: aarzel niet. Na hun succesrijke revue in 2015 brengen de plezante berkûzen nu een “conseir”,  zoals de toneelopvoeringen werden genoemd in de jaren 50.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 mrt 2017
Felix Merckx
EP
 

DROGENBOS - Fiest in de Cammestroet

Editiepajot_drogenbos
Ingezonden foto
 

Na hun succesrijke revue in 2015 brengen ‘de plezante berkûzen’ nu een ‘conseir’,  zoals de toneelopvoeringen werden genoemd in de jaren 50. Op zaterdag  22 april vanaf 19u en op zondag 23 april vanaf 14u30 brengen zij in de gemeentelijke feestzaal van Drogenbos, Grote Baan 220, toneel- en muziekoptredens om hartelijk van te genieten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 mrt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

DROGENBOS OCMW en gemeente Drogenbos vieren vrijwilligers

Editiepajot_bart_devill___vrijwilligers_drogenbos
foto Bart Devillé
 

 Het OCMW en de gemeente van Drogenbos zetten op 8 maart 2017 hun vrijwilligers in de bloemetjes. Naast een kleine attentie werd hen een lekker en gezond ontbijt aangeboden als dank voor hun enthousiaste inzet van het afgelopen jaar. Zo’n 25 vrijwilligers zetten zich jaarlijks in voor de huiswerkklas, de voedselbedeling, de tweedehands kledijverkoop, het Repair café en het opbouwwerkproject Passage 4.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 mrt 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

OCMW en gemeente DROGENBOS vieren vrijwilligers

Img_2665
 

Het OCMW en de gemeente van Drogenbos zetten op 8 maart 2017 hun vrijwilligers in de bloemetjes. Naast een kleine attentie werd hen een lekker en gezond ontbijt aangeboden als dank voor hun enthousiaste inzet van het afgelopen jaar.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 mrt 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

DROGENBOS stapt mee in Kunstenaarsparcours 2017

Kunstenaarsparcours
EP

 Sinds enkele jaren organiseert de gemeente Ukkel i.s.m. de gemeente Linkebeek het Kunstenaarsparcours. Deelnemende kunstenaars laten tijdens dit Kunstenaarsparcours het publiek gratis toe in hun tentoonstellingsruimte(atelier, woning, zaal, ……). Het Kunstenaarsparcours 2017 vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni, telkens van 12 tot 19 uur. Dit jaar zal voor het eerst ook de gemeente Drogenbos deelnemen aan dit cultureel evenement. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 mrt 2017
Hugo Devillé
 

DROGENBOS Inbraken gemeentehuis halen de vragenronde

Editiepajot_bart_devill___gemeentehuis_drogenbos
ingezonden foto
 

 Tijdens de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 februari drongen inbrekers het gemeentehuis van Drogenbos binnen, nadat zij een raampje hadden ingeslagen van het bureau van schepen Myriam Claessens en dit van schepen Steve Roobaert. In januari 2015, deed er zich een gelijkaardige inbraak voor. Een en ander was voldoende voor UF om hier vragen over te stellen na de gemeenteraad. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 feb 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Burgemeester Alexis Calmeyn besloot voormalige gebouwen van Catala volledig af te sluiten

Editiepajot_bart_devill___drogenbos
foto Bart Devillé
 

 De gemeenteraad van donderdag 16 februari nam kennis van het besluit van burgemeester Alexis Calmeyn(Drogenbos Plus-LB) waardoor het betreden van de gebouwen van voormalig golfkartonproducent Catala n.v. in Drogenbos(Grote Baan 302) wordt verboden. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 feb 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Nieuwe wijk antenne politie ingehuldigd

Editiepajot_bart_devill___wijkkantoor_drogenbos
foto Bart Devillé
 

 Donderdag 9 februari werd het nieuwe politiegebouw in Drogenbos Brouwerijstraat 1 ingehuldigd. Tot voor kort was hier een KBC-kantoor gevestigd. Niet alleen is dit gebouw beter beveiligd, het is ook veel toegankelijker. Burgemeester Alexis Calmeyn was uiteraard in zijn nopjes

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 feb 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Drogenbossenaren kwamen massaal naar informatievergadering RUP “Centrum”

Editiepajot_bart_devill___infodrogenbos1
foto Bart Devillé
 

 In de Gemeentelijke Feestzaal werden de inwoners van Drogenbos uitgenodigd op een informatievergadering over het Gemeentelijke Ruimtelijk Uitvoeringsplan “Centrum”. En ze kwamen in grote getale opdagen. De zaal zat nagenoeg vol met geïnteresseerde Drogenbossenaren. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 jan 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief