Laatste artikels van Drogenbos

DILBEEK - Voormalig laaggeletterde stelt haar boek voor

Image1
 

"Nog niet vaak meegemaakt", lachte uitgever Jan Heyvaert van De Draak vzw na de boekvoorstelling in de bibliotheek van Westrand Dilbeek op 11 oktober. "Bijna iedere aanwezige kocht een exemplaar. Wat een voorstelling!"

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 okt 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

DROGENBOS Koor Serenata uit Drogenbos haalt de jukebox terug boven water

Editiepajot_bart_devill___serenata
foto Bart Devillé
 

 Zondag 15 oktober om 15u verzorgt koor Serenata een uniek concert in de Gemeentelijke feestzaal(achter het gemeentehuis). Het is inderdaad niet het eerste optreden van Serenata, maar het mag toch uniek genoemd worden. Als thema kreeg het “jukebox” mee en zoals het ook de manier van werken was bij een jukebox, kozen ook hier de koorleden zelf de nummers, uiteraard brengen zij deze zelf. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS goes classic Feat met Olivier De Spiegeleir

Ptano
Ingezonden foto
 

 6 oktober 2017 blokkeerde pianist Olivier Dez Spiegeleir in zijn agenda om in de feestzaal van Drogenbos het beste van zichzelf te geven? Drogenbos is ook zijn thuishaven. Olivier studeerde in Brussel, Parijs en Louvain-la-Neuve (UCL) en is nu een van de meest gerespecteerde Belgische pianisten. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 sep 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

Drogenbos goes Classic feat

Editiepajot_bart_devill___olivier_despiegeleir
ingezonden foto
 

 Eerder dit jaar concerteerde Olivier De Spiegeleir nog in Panama, Brussel en Milaan. Later dit jaar reist hij door naar China waar hij zal optreden in Beijing, Chengdu, Wuhan, Tianjin en Shanghai. Begin 2018 toert hij door Canada en treedt hij op in Toronto, Ottawa en Calgary. Maar op 6 oktober 2017 om 20u concerteert hij op uitnodiging van het Gemeentebestuur in zijn thuishaven in de Gemeentelijke feestzaal Grote Baan 222(achter het gemeentehuis). 

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Gemeenteraad Drogenbos keurt voorlopige vaststelling onteigeningsplan Weidenstraat unaniem goed

Editiepajot_bart_devill___drogenbos
foto Bart Devillé
 

  De gemeenteraad van Drogenbos was eensgezind inzake de voorlopige vaststelling van het onteigeningsplan Weidenstraat. Na de uiteenzetting van schepen Marc Vettori(Drogenbos Plus-LB) werden wel wat vragen gesteld, maar uiteindelijk werd dit agendapunt unaniem goedgekeurd. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Buurtfeest Frankveld vond al voor 7de maal plaats

Editiepajot_bart_devill___buurtfeestfrankveld
ingezonden foto
 

 In Drogenbos vond het 7de buurtfeest van Frankveld plaats. Voor dit jaar koos men als thema Spanje, het werd dan ook een erg gezellige namiddag met het zonnetje op de afspraak. De aanwezigen konden o.m. genieten van een lekker glaasje sangria en heerlijke paëlla. Deze editie van de jaarlijks terugkerende traditie viel dan ook letterlijk en figuurlijk in de smaak. Voor herhaling vatbaar!

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS “Wonen en werken” nu ook in Drogenbos

Editiepajot_bart_devill___wonenenwerken_inzennevallei
foto Bart Devillé
 

 Op 20 september  werd de expo “Wonen en werken in de Zennevallei” in het FeliXart Museum in Drogenbos officieel geopend. Deze tentoonstelling en de bijhorende rondritten passen in het strategisch project Zennevallei. Hiermee willen de provincie Vlaams Brabant, de Vlaamse overheid, het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei en de gemeenten Beersel, Drogenbos, Halle en Sint-Pieters-Leeuw de regio opwaarderen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

GOOIK / HALLE - De nieuwe Volvo XC60 van garage Sterckx

Editiepajot_gooik__sterckx_1__kopie_
Philip en Ilse bij twee prachtige wagens. - Foto Marc Colpaert
 

In restaurant De Popelier in Gooik werd door de firma Sterckx uit Halle de nieuwe Volvo XC60 voorgesteld. Garage Sterckx met vestigingen in Halle en Sint-Genesius-Rode nodigden hun klanten uit om in alle rust en met een hapje en een drankje van de nieuwe Volvo XC60 te komen genieten. En het moet gezegd worden deze laatste aanwinst ziet er veelbelovend uit. Zowel langs de buitenkant als langs binnen kan men hier spreken van een uitstekende afgewerkte wagen. Volgens de reclame die de laatste weken onze schermen overspoelden is dit blijkbaar ook een wagen die automatisch stopt 
 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

DROGENBOS Open Monumentendag bezorgde inwoners van Drogenbos leuke namiddag

Editiepajot_bart_devill___openmonumentdrogenbos
ingezonden foto
 

 Open Monumentendag 2017 in Drogenbos had dit jaar heel wat te bieden. De FeliXsite vormde dè plek waar natuur, erfgoed en cultuur samenkwamen en dat bood een bijzondere beleving. Er werd verzameld aan het gemeentehuis waar de geïnteresseerden al werden rondgeleid, gevolgd door de kerk en het FeliXart museum en site. 80 jaar heeft de regio het moeten stellen zonder schapenherder. Maar sinds kort trekt Hugo rond met zijn schapen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Julien en Ghislaine zijn 60 jaar gehuwd

Editiepajot_bart_devill___60_jaar_julien_en_ghislaine
foto Bart Devillé
 

 Julien Timmerman(84) en Ghislaine Ronsmans(84), beiden afkomstig van Drogenbos, huwden zestig jaar geleden en werden daarom in het gemeentehuis van Drogenbos ontvangen en gehuldigd . Het eigenlijke feest vond wel plaats in De Smidse in Beersel, door beide goed bekend. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief