Laatste artikels van Drogenbos

DROGENBOS Dansgroep DoSiDo presenteert “Toyshop Tales”

Editiepajot_bart_devill___dosido_show
foto Bart Devillé
 

 Wie wat hoort over Dansgroep DoSiDo denkt automatisch aan Drogenbos….. En met reden, de dansgroep is één van de uithangborden van de gemeente. Traditioneel brengt DoSiDo één show-optreden per jaar, dit jaar zag men zich genoodzaakt twee maal op het podium te komen. Inderdaad dansshow “Toyshop Tales” wordt gebracht zaterdag 27 mei om 18u en zondag 28 mei om 14u30 in Gemeenschapscentrum De Moelie in Linkebeek. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 mei 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Josef en Hilda uit DROGENBOS vierden hun diamanten huwelijk

Drogenbos_diamant_tielemans
Josef Tielemans en Hilda Beurms vierden diamant. Foto‘s © Emile Devogeleer
 

Josef Tielemans en Hilda Beurms uit de Grote Baan 51 vierden hun diamanten huwelijk. Ze leerden elkaar kennen op de kermis van Stalle tijdens Pinksteren. Het gezin groeide met zoon Eddy.

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 apr 2017
Marc Sluys
Emile Devogeleer
 

DROGENBOS / REGIO - Afvalintercommunale Intradura kan van start

Intradura
Foto Olaf
 

 19 gemeentes werken voortaan samen aan efficiënter afvalbeleid in Halle-Vilvoorde

De nieuwe afvalintercommunale Intradura is een feit. Op donderdag 27 april ondertekenden de 19 deelnemende gemeentes uit de regio Halle-Vilvoorde officieel de akte voor de oprichting van Intradura. Deze intergemeentelijke samenwerking moet ervoor zorgen dat de huisvuilinzameling en –verwerking efficiënter en goedkoper verloopt. Dit najaar zullen de eerste Intradura-vrachtwagens uitrijden. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 apr 2017
Olaf Feldberg
Foto Olaf
 

Lenteavondmarkt DROGENBOS komt er aan

Editiepajot_bart_devill___drogenbos
foto Bart Devillé
 

 De Lenteavondmarkt van Drogenbos is al een hele traditie, niet alleen met de klassieke gratis potgrondbedeling, maar ook een gratis plantje en een informatief milieuparcours. De Lenteavondmarkt vindt plaats op vrijdag 28 april, tussen 17 en 21u, in het centrum van Drogenbos. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 apr 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Ruilpunt Felix toont zijn nut aan in Drogenbos

Editiepajot_bart_devill___ruilpunt_felix
foto Bart Devillé
 

 Sinds november bestaat in Passage 4 Kerkstraat 4 1620 Drogenbos ook Ruilpunt Felix of een permanent “Sociolidair” ruilpunt. Hier kan men terecht om kinderkleren, kinderspeelgoed, kinderboeken(0-12 jaar) en luiers om te wisselen met goederen uit het ruilpunt of voor Felixmuntjes. Het is ook een uithangbord in de Passage 4 en een internetsite waar inwoners van Drogenbos hun talenten, kennis of diensten kunnen delen met anderen(aanbod) en/of hun “zoekertjes” kunnen plaatsen. De bedoeling is te werken aan een sociale en solidaire gemeente wiens gemeenschap zich inzet voor een meer sociale, financieel toegankelijke en ecologische samenwerking voor iedereen! 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 apr 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Het vrouwenkoor Serenata houdt opendeurrepetitie

Editiepajot_bart_devill___dosido
foto Bart Devillé
 

 Het vrouwenkoor Serenata Drogenbos, niet meer weg te denken in de gemeente, geeft de kans aan mogelijke geïnteresseerden om te komen kennismaken met het koor . Daarom wordt een opendeurrepetitie georganiseerd op woensdag 19 april van 19u30 tot 21u30 in de gemeentelijke feestzaal(achter het gemeentehuis) Grote Baan 222 Drogenbos. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 apr 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Gemeente DROGENBOS opteert voor “Intradura”

Gemeenteraad_2013
EP

 Op de jongste gemeenteraad kregen de raadsleden de kans zich uit te spreken over een nieuwe intergemeentelijke samenwerking voor afvalbeheer middels een opdrachthoudende vereniging, die de naam Intradura meekreeg. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 apr 2017
Hugo Devillé
EP
 

BEERSEL Jeugdwerking Verbroedering Beersel-Drogenbos werd bekroond

Editiepajot_bart_devill___foot_pass
foto website Beersel-Drogenbos
 

 De jeugdwerking van Verbroedering Beersel-Drogenbos behaalde drie sterren in de Foot Pass-audit van Double Pass, een erkenning die maar weinig clubs te beurt valt. Foot Pass is het belangrijkste kwaliteitslabel voor opleidingen van voetbalclubs. Hierbij komen zowel sportieve als meer organisatorische aspecten aan bod. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
31 mrt 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief