Laatste artikels van Drogenbos

DROGENBOS Gemeenteraad Drogenbos keurt voorlopige vaststelling onteigeningsplan Weidenstraat unaniem goed

Editiepajot_bart_devill___drogenbos
foto Bart Devillé
 

  De gemeenteraad van Drogenbos was eensgezind inzake de voorlopige vaststelling van het onteigeningsplan Weidenstraat. Na de uiteenzetting van schepen Marc Vettori(Drogenbos Plus-LB) werden wel wat vragen gesteld, maar uiteindelijk werd dit agendapunt unaniem goedgekeurd. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Buurtfeest Frankveld vond al voor 7de maal plaats

Editiepajot_bart_devill___buurtfeestfrankveld
ingezonden foto
 

 In Drogenbos vond het 7de buurtfeest van Frankveld plaats. Voor dit jaar koos men als thema Spanje, het werd dan ook een erg gezellige namiddag met het zonnetje op de afspraak. De aanwezigen konden o.m. genieten van een lekker glaasje sangria en heerlijke paëlla. Deze editie van de jaarlijks terugkerende traditie viel dan ook letterlijk en figuurlijk in de smaak. Voor herhaling vatbaar!

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS “Wonen en werken” nu ook in Drogenbos

Editiepajot_bart_devill___wonenenwerken_inzennevallei
foto Bart Devillé
 

 Op 20 september  werd de expo “Wonen en werken in de Zennevallei” in het FeliXart Museum in Drogenbos officieel geopend. Deze tentoonstelling en de bijhorende rondritten passen in het strategisch project Zennevallei. Hiermee willen de provincie Vlaams Brabant, de Vlaamse overheid, het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei en de gemeenten Beersel, Drogenbos, Halle en Sint-Pieters-Leeuw de regio opwaarderen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

GOOIK / HALLE - De nieuwe Volvo XC60 van garage Sterckx

Editiepajot_gooik__sterckx_1__kopie_
Philip en Ilse bij twee prachtige wagens. - Foto Marc Colpaert
 

In restaurant De Popelier in Gooik werd door de firma Sterckx uit Halle de nieuwe Volvo XC60 voorgesteld. Garage Sterckx met vestigingen in Halle en Sint-Genesius-Rode nodigden hun klanten uit om in alle rust en met een hapje en een drankje van de nieuwe Volvo XC60 te komen genieten. En het moet gezegd worden deze laatste aanwinst ziet er veelbelovend uit. Zowel langs de buitenkant als langs binnen kan men hier spreken van een uitstekende afgewerkte wagen. Volgens de reclame die de laatste weken onze schermen overspoelden is dit blijkbaar ook een wagen die automatisch stopt 
 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

DROGENBOS Open Monumentendag bezorgde inwoners van Drogenbos leuke namiddag

Editiepajot_bart_devill___openmonumentdrogenbos
ingezonden foto
 

 Open Monumentendag 2017 in Drogenbos had dit jaar heel wat te bieden. De FeliXsite vormde dè plek waar natuur, erfgoed en cultuur samenkwamen en dat bood een bijzondere beleving. Er werd verzameld aan het gemeentehuis waar de geïnteresseerden al werden rondgeleid, gevolgd door de kerk en het FeliXart museum en site. 80 jaar heeft de regio het moeten stellen zonder schapenherder. Maar sinds kort trekt Hugo rond met zijn schapen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Julien en Ghislaine zijn 60 jaar gehuwd

Editiepajot_bart_devill___60_jaar_julien_en_ghislaine
foto Bart Devillé
 

 Julien Timmerman(84) en Ghislaine Ronsmans(84), beiden afkomstig van Drogenbos, huwden zestig jaar geleden en werden daarom in het gemeentehuis van Drogenbos ontvangen en gehuldigd . Het eigenlijke feest vond wel plaats in De Smidse in Beersel, door beide goed bekend. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Julien en Chislaine uit DROGENBOS zijn diamanten koppel

Drogenbos_diamant_timmerman_g_
Julien Timmerman en Ghislaine Ronsmans vierden diamant. Foto's © Emile Devogeleer
 

Julien Timmerman (84) en Ghislaine Ronsmans (84) uit Drogenbos vierden hun diamanten huwelijk. Julien en Ghislaine, rasechte Drogenbossenaren, kregen twee dochters Christine en Nathalie, vier kleinkinderen Moos, Margo, Wietse en Frauke.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 sep 2017
Marc Sluys
Emile Devogeleer
 

Ook gratis kaftpapier in LINKEBEEK EN DROGENBOS

Editiepajot_linkebeek_en_drogenbos
Ingezonden foto
 

Kom met jouw (groot)ouders boeken en schriften kaften in Linkebeek en in Drogenbos. Ieder kind kiest 5 vellen gratis kaftpapier (voor +/- 12 boeken/schriften). Heb je liever een origineel gekaft boek? Loop dan langs bij een illustrator, jouw saaiste boek of schrift wordt uniek! Even genoeg van al dat kaften? Ga creatief aan de slag in onze ateliers of geniet van de randanimatie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 sep 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

Wandelvoetbal Verbr. BEERSEL-DROGENBOS maakt zich op voor 6de reeks

Aaaawandelvoetbalbeersel2
Foto Bart Devillé
 

 Het is intussen al meer dan twee maanden geleden dat de vijfde reeks wandelvoetbal in Beersel werd afgesloten. Binnen anderhalve maand wordt een aanvang genomen van de zesde reeks. Het was binnen het bestuur van de seniorenraad van Beersel dat de idee groeide om in de gemeente ook aan wandelvoetbal te doen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 aug 2017
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief