Laatste artikels van Drogenbos

DROGENBOS Dansgroep “Do Si Do” uit Drogenbos gaat uitbreiden

Editiepajot_bart_devill___aaaadosido
foto Bart Devillé
 

 Het succesverhaal van Dansgroep “Do Si Do” uit Drogenbos blijft maar duren. Jaar na jaar blijft het aantal dansers, jeugdige en iet wat “oudere”, stijgen en nu wil men ook het aanbod uitbreiden. En om de kwaliteit op peil te houden gaat men op zoek naar bijkomende gemotiveerde dansdocenten. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 jul 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL / DROGENBOS / LINKEBEEK / SINT-GENESIUS-RODE “Iedereen Buurtabonnee” blijft het doen

Editiepajot_bart_devill___baliemeent
foto Bart Devillé
 

 Ook voor het nieuwe seizoen bieden CC de Meent(Beersel), GC de Moelie/de Muse(Linkebeek en Drogenbos) en GC de Boesdaalhoeve(Sint-Genesius-Rode)  een gezamenlijk BUURTabonnement aan. Dit kon men vanaf zaterdag 10 juni aankopen, zowel online als aan de balie van CC de Meent, GC de Moelie en GC de Boesdaalhoeve. En de slogan “Iedereen Buurtabonnee “ blijft het duidelijk doen. Vanaf 9u was het druk in de verschillende verkooppunten. Om alles vlot te doen verlopen werd zelfs het systeem van “een nummertje” toegepast. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 jun 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL / HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW / DROGENBOS Erfgoed- en toerismeproject “Fabrieksburen” afgetrapt in Beersel

Editiepajot_bart_devill___fabrieksburen
foto Bart Devillé
 

 In Bezoekerscentrum De Lambiek in Alsemberg werd de aftrap gegeven van het erfgoed- en toerismeproject “Fabrieksburen”. Het project is een samenwerking die werd op touw gezet door de Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei, in samen werking  met de stad Halle en de gemeenten Beersel, Drogenbos, Halle  en Sint-Pieters-Leeuw. Het loopt van 4 juni tot eind oktober. De rode draad doorheen het project zijn de verhalen van oud-werknemers van vier grote fabrieken. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 jun 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS Dansgroep DoSiDo presenteert “Toyshop Tales”

Editiepajot_bart_devill___dosido_show
foto Bart Devillé
 

 Wie wat hoort over Dansgroep DoSiDo denkt automatisch aan Drogenbos….. En met reden, de dansgroep is één van de uithangborden van de gemeente. Traditioneel brengt DoSiDo één show-optreden per jaar, dit jaar zag men zich genoodzaakt twee maal op het podium te komen. Inderdaad dansshow “Toyshop Tales” wordt gebracht zaterdag 27 mei om 18u en zondag 28 mei om 14u30 in Gemeenschapscentrum De Moelie in Linkebeek. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 mei 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief