Laatste artikels van Merchtem

MERCHTEM - Buurtfeest in de Stoofstraat

Img_20180815_134630_resized_20180815_060609802
 

Op 15 augustus organiseerden de buren van de Stoofstraat in Merchtem een barbecue. De bedoeling was van elkaar wat beter te leren kennen bij een hapje en een drankje. Schepen Maarten Mast overhandigde de feestcheque van de gemeente Merchtem. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 aug 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

Rommelmarkt aan de sporthal van MERCHTEM

Rommelmarkt_1
 

Nu zondag 5 augustus van 13 tot 18 uur organiseert Swaiken zijn 5de van 6 rommelmarkten in 2018 op de terreinen in openlucht aan de Merchtemse sporthal, Dendermondestraat 25. De particuliere verkopers hebben een eigen stand en bieden er hun tweedehands artikelen te koop aan voor een zacht prijsje. Voor de bezoekers is er geen inkom te betalen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 aug 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

MERCHTEM - De Zomerkiosk is terug

Image001
David De Valck schepen cultuur en Benny De Ridder voorzitter cultuurraad Merchtem
 

Vanaf dinsdag 31 juli is het weer elke week feest in Merchtem. De eigen culturele verenigingen zorgen voor muziek en ambiance zodat iedereen gratis mee kan feesten of genieten van een drankje op het gezellige terras aan het August De Boeckhuis.

 

Klik hier om meer te lezen

 
31 jul 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

Intradura - Afvalophaling wordt vervroegd door aanhoudende hitte

Intradura_rgb_baseline_nl

 De afvalintercommunale Intradura, in de westrand van Vlaams-Brabant, zal vanaf donderdag 26/7 de ophalingen met één uur vervroegen en starten om 5u. Intradura vraagt aan de inwoners het afval de avond voordien al buiten te zetten.  De geldt voor de inwoners van In Asse, Beersel, Bever, Dilbeek, Drogenbos, Gooik, Grimbergen, Halle, Herne, Kapelle-op-den-Bos, Lennik, Linkebeek, Merchtem, Opwijk, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, Wemmel.

 
 

Klik hier om meer te lezen

 
25 jul 2018
Marc Sluys
 

3e Boerkescup in MERCHTEM

Boerkescup__28
 

Nu zaterdag 28 juli vanaf 10 uur organiseert voetbalclub F.C. Cristal Boys & Girls Merchtem de 3e Boerkescup. Dit voetbaltornooi is een dames- en heren zaalvoetbaltornooi op gras, en gaat door op de terreinen van Cristal, Sleeuwagen 52 in Merchtem.

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 jul 2018
Sam Herremans
ingezonden foto
 

MERCHTEM - Onrust over ponymolen avondmarkt

Editiepajot-merchtem-logo-gemeente

Het gemeentebestuur ontving een aantal vragen van verontruste burgers over de ponymolen op de avondmarkt. Op sociale media is een discussie ontstaan omdat de dieren continu rondjes moesten wandelen in hete temperaturen op luide muziek.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 jul 2018
Sam Herremans
ep
 

Rommelmarkt aan de sporthal van MERCHTEM

Rommelmarkt_3
 

Nu zondag 1 juli van 13 tot 18 uur organiseert Swaiken zijn 4de van 6 rommelmarkten in 2018 op de terreinen in openlucht aan de Merchtemse sporthal, Dendermondestraat 25.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 jun 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief