Laatste artikels van Linkebeek

C21

LINKEBEEK - Roel Leemans volgt Mark De Maeyer op in GC de Moelie

Editiepajot_bart_devill___roel_leemans
Foto TDW
 

 37 Jaar was Mark De Maeyer centrumverantwoordelijke van GC ‘de Moelie’. Hij mag dan ook de man genoemd worden die -weliswaar met de gewaardeerde inzet van een erg actief team- van de Moelie een monument gemaakt heeft dat niet

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 feb 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL / LINKEBEEK Dank zij Oud-Beersel blijft toekomst van Linkebeer verzekerd

Editiepajot_bart_devill___linkebeer
Foto Bart Devillé
 

 Linkebekenaar Yves Ryckaert kwam in 2018 op het idee om een dorpsbier te brouwen. Het gezin Ryckaert woonde in het woonhuis van het voormalige brouwerijcomplex in de Brouwerijstraat in Linkebeek en dat inspireerde Yves om een eigen bier te gaan ontwikkelen. Enig probleem was dat de man helemaal geen ervaring had met het maken van bier. Hij liet zich bijstaan door zijn broer Jean-Paul, een chemicus van opleiding. Na vele experimenten was het bier in 2020 eindelijk klaar: een karaktervol blond bier met een alcoholgehalte van 5,8 procent. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 feb 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

LINKEBEEK - Meer fietsboxen in Linkebeek

Editiepajot_bart_devill___fietsbox
Foto Bart Devillé
 

Twee jaar geleden installeerde de gemeente Linkebeek “fietsboxen” om er je fiets veilig in op te bergen. Elke box beschikt over 5 plaatsen, die bedoeld zijn voor mensen die geen garage hebben of voor reizigers die voor hun verplaatsingen de fiets en het openbaar vervoer combineren. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 feb 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Linkebeek blijft jumelage gezind

Editiepajot_bart_devill___linkebeek_bord
Foto Bart Devillé
 

 In veel gemeenten is het zo dar de jumelage-activiteiten op een laag pitje draaien, in Linkebeek niet! Inderdaad dit jaar vinden tijdens het Hemelvaartweekend  de festiviteiten in het kader van de verzustering met verschillende gemeenten plaats in Linkebeek, dit van 9 tot 12 mei 2024. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 feb 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

LINKEBEEK Speelhelden worden verwacht in De Moelie

Editiepajot_bart_devill___speelhelden
Ingezonden foto
 

 Van woensdag 17 januari tot woensdag 29 mei, telkens van 13 tot 15u, worden Speelhelden verwacht in G.C. De Moelie. Het thema wordt: Technologie, Sport en Gaming. Een en ander vindt plaats in samenwerking met Linkelab en in GC De Moelie. Over wie en over wat het gaat? 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 dec 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief