Laatste artikels van Linkebeek

LINKEBEEK Gemeenteraad van Linkebeek kan ook rustig verlopen

Editiepajot_bart_devill_____linkebeek
foto Bart Devillé
 

 De jongste gemeenteraad van Linkebeek verliep heel rustig. Voorzitter Damien Thièry hield zich aan de geldende voorschriften en sprak alleen Nederlands. Ook bleven zijn fractiegenoten braaf en lieten hun Franstalige tussenkomsten achterwege. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 jun 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL / DROGENBOS / LINKEBEEK / SINT-GENESIUS-RODE “Iedereen Buurtabonnee” blijft het doen

Editiepajot_bart_devill___baliemeent
foto Bart Devillé
 

 Ook voor het nieuwe seizoen bieden CC de Meent(Beersel), GC de Moelie/de Muse(Linkebeek en Drogenbos) en GC de Boesdaalhoeve(Sint-Genesius-Rode)  een gezamenlijk BUURTabonnement aan. Dit kon men vanaf zaterdag 10 juni aankopen, zowel online als aan de balie van CC de Meent, GC de Moelie en GC de Boesdaalhoeve. En de slogan “Iedereen Buurtabonnee “ blijft het duidelijk doen. Vanaf 9u was het druk in de verschillende verkooppunten. Om alles vlot te doen verlopen werd zelfs het systeem van “een nummertje” toegepast. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 jun 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Op zoektocht in LINKEBEEK

Editiepajot
Ingezonden logo
 

Ga met je gezin, familie of vrienden eens op stap door Linkebeek. Geniet van dit mooie dorp in de Zennevallei, los een aantal eenvoudige vragen op en misschien win je één van de mooie prijzen tijdens de zomerse Linkebeekse zoektocht. Want vanaf 11 juni kan je in Linkebeek deelnemen aan de zomerse wandelzoektocht van streekvereniging Zenne en Zoniën, afstand ongeveer 8 km.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 jun 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief