Laatste artikels van Liedekerke

LIEDEKERKE - Jong Motoen stelde voor “MIDZOMERNACHTDROOM”

Tonnel_de_moten_13_maart_2020
 

Het moet altijd over de liefde gaan!… moet Shakespeare hebben gedacht toen hij zijn komedies schreef. Over de liefde en al haar perikelen: onzekerheid, overgave, aanbidding, ontgoocheling, passie, lust, verveling, jaloezie, manipulatie en vooral heel veel verwarring.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Jaarlijkse Interbankenloop van de LIEDEKERKse Pallieters op de Finse piste aan de Sportlaan

2020-02-29__stratenloop_-_pallieters__4_
 

Op zaterdag 29 februari wordt aan de Finse piste (Sportlaan) de interbankenveldloop georganiseerd. Om 10uur gaan de pupillen reeds van start, waarna nog vier wedstrijden worden gelopen voor miniemen, dames, heren veteranen en heren seniors.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKRE - Valentijnsmarkt

2020-02-15_valentijn_op_de_markt__1_ab
 

De vele bezoekers van de markt werden zaterdag getrakteerd met elexir, amareto en cuberdon, alsook met chocolade en snoep voor de kleintjes. Schepen van de markt Patrick Asselman maar wil anderzijds ook dat de marktbezoeker kan genieten van zijn boodschappenronde en met een glimlach op het gezicht naar huis kan keren.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Taaltassen vergemakkelijken lessen Nederlands voor anderstaligen

20200204_112228
 

De provincie Vlaams-Brabant stelde 75 nieuwe Taaltassen samen voor bibliotheken met een Taalpunt Nederlands. In deze Taaltassen  zit educatief materiaal, zoals spelen en boeken. Leerkrachten kunnen ze ontlenen om hiermee aan de slag te gaan tijdens hun lessen Nederlands voor anderstaligen. De bibliotheken van Liedekerke, Wemmel, Machelen, Hoeilaart en Landen ontvingen elk 15 verschillende Taaltassen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 feb 2020
Marc Sluys
 

LIEDEKERKE - Samen aan de slag voor de waterproblemen Bellebeek

Ondertekening_charter_bellebeek__002_
 

Op 12 februari gaat de Vlaamse Milieumaatschappij met 11 partners aan de slag voor een participatieproject in het stroomgebied van de Bellebeek. Met dit project zoeken de inwoners van Affligem, Asse, Gooik, Lennik, Liedekerke, Roosdaal en Ternat en alle andere betrokkenen een jaar lang hoe problemen rond wateroverlast, droogte, erosie en waterkwaliteit kunnen aangepakt worden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Gemeentebestuur LIEDEKERKE doet weer mee met Dikketruiendag

2020-11-02__dikketruiendag___helpt_het_klimaat__1_ab
 

Voor de zeventiende keer werd de Dikketruiendag in Vlaanderen georganiseerd. Het Gemeentebestuur van Liedekerke deed weer mee natuurlijk!. Alle personeel werd dit jaar uitgedaagd om een dikke trui, warme muts of sjaal aan te trekken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Dikketruiendag op kleuterschool Dol-Fijn

2020-11-02_dikketruiendag_dol-fijn__13_ab
 

De gemeentelijke kleuterschool Dol-Fijn te Liedekerke nam ook dit schooljaar deel aan de dikketruiendag. De kleuters en juffen zijn het hele schooljaar milieuvriendelijk helpt het klimaat, het licht doven tijdens de speeltijd, de deuren sluiten als de verwarming opstaat,…. maar vandaag werd er nog eens extra aandacht aan besteed. De verwarming werd ook enkele graadjes minder gezet.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

AFFLIGEM / LIEDEKERKE / ROOSDAAL - Om de Sportregiowerking nog te versterken hebben 10 Pajotse gemeenten samen beslist om een halftijdse coördinator aan te stellen

Sport_pajottenland__1_ab
 

Na een schriftelijke en mondelinge examenronde werd Bert Meganck aangesteld als deskundige Sport. Naast het organiseren van de regio-evenementen, zal hij instaan voor het voorbereiden en opvolgen van de subsidiedossiers voor Sport Vlaanderen, de communicatie verder uitbouwen met de ontwikkeling van een regiowebsite en het verzorgen van de sociale media, win-win situaties creëren door schaalvergroting, uitwerken van een regionaal subsidiebeleid,…

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Samana en KVG- LIEDEKERKE verwenden hun leden met wafels voor Lichtmis

2020-04-02_waferslag_samana__2_ab
 

Lichtmis, geen vrouwtje zo arm of ze maakt haar pannetje warm. Samenwerking tussen verschillende verenigingen maakt het verenigingsleven in Liedekerke zo sterk. Het was de eerste keer dat Samana en KVG de handen in elkaar sloegen om met Lichtmis een wafelenbak te organiseren voor hun leden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Nieuwe voorstelling Kamagurka en Herr Seele scoort met 4 sterren

Kama_en_herr_seele__002_
 

Voor het eerst in zestien jaar staan Kamagurka en Herr Seele terug samen op de planken met ‘The Return Of The Comeback.’ De première was een schot in de roos, lees hieronder waarom je deze absurdistische show op 28 maart in Liedekerke niet mag missen!

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 feb 2020
Jacky Delcour
ingezonden
 
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 05 feb 2020
Jacky Delcour | 02 feb 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 20 jan 2020
Guido Van Cauwelaert | 04 jan 2020
Jacky Delcour | 27 dec 2019
Jacky Delcour | 26 dec 2019
Jacky Delcour | 24 dec 2019
Jacky Delcour | 27 nov 2019

archief