Laatste artikels van Ninove

NINOVE - Opdracht van Burgemeester De Jonge opgedragen door Prins Werner

Opdracht_van_burgemeester__1_a
 

Tijdens de dinsdagmarkt voerde Burgemeester Tania De Jonge haar taak die haar was opgedragen door Prins Werner met veel plezier uit. Ze stond in voor het bakken van enkele honderden pannenkoeken, wat met de hulp van Prins Werner perfect gelukt is, voor de dorstigen had de Karnavalraad enkele vaten gratis Witkap voorzien, dus eten en drinken meer moest dat niet zijn om de bezoekers tevreden te stellen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 mrt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Plaatsing overkapping van de tent aan Oudstrijdersplein

2017-02-28_overkapping_oudstrijdersplein
 

De overkapping van het Oudstrijdersplein met de grote tent is gisteren geplaatst voor carnaval Ninove komend weekend. Zelfs bij regenweer is er dus een droog plekje in de feestzone, naast de café's die openen tijdens de carnavalsperiode.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - De Ninoofse handelaars zetten het weekend van 11 & 12 maart de deuren open tijdens het Primaveraweekend

03-11_primaveraweekend
 

Tal van wagentjes komen op zondag 12 maart afgezakt uit verschillende Europese landen. "Ze spreken ergens af op een parking langs een autostrade en komen dan in een cruise naar hier." Het Kevertreffen vindt plaats op zondag, maar zaterdag komen de eerste bezoekers, een reeks VW-busjes uit Engeland, al toe in de brouwerij Slaghmuylder.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Prins Werner heeft sinds zaterdag de macht over de stad

2017-02-26_prins_werner_de_macht_over_de_stad__1_a
 

Prins Werner heeft sinds zaterdag de macht over de stad in handen. De Burgemeester stond deze af tijdens een ludieke machtsoverdracht waar de Schepenen het beste van zichzelf gaven in een dansnummer, waar Tania kookles kreeg van Prins Werner en waar Prins Fai opgenomen werd in de prinsencaemere.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Talendag traditie op Heilige Harten Secundair

Taalquiz__1_a
 

Alle leerlingen en leerkrachten van Heilige Harten Secundair werden op vrijdag 24 februari 2017 de hele dag ondergedompeld in taal met talrijke workshops, auteurslezingen en een Franse film.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Davidsfonds Meerbeke organiseert lezing door historicus en ere-conservator van het kasteel van Gaasbeek

Meerbeke_lezing_herman_vandormael
 

Tijdens de Tweede Wereldoorlog vermoordden de nazi’s zes miljoen Joden, waaronder heel veel kinderen….Maar terwijl duizenden leeftijdsgenootjes in veewagens naar ‘het Oosten’ werden gevoerd om er vermoord te worden (bij ons vanuit de Dossinkazerne in Mechelen), konden velen terecht in kloosters, internaten, of bij ‘gewone’ mensen, die het eigen leven op het spel zetten om ze te redden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Inner Wheel NINOVE / GERAARDSBERGEN en Rotary Geraardsbergen Dendervallei schenken cheque van €6000 aan “Een hart voor ALS”

Overhandiging-van-de-cheque
 

Zaterdag organiseerden de leden van Inner Wheel Ninove-Geraardsbergen en Rotary Geraardsbergen Dendervallei de derde editie van hun Lovely Red. Een fantastisch leuke avond waar uiteraard voor de nodige sfeer wordt gezorgd maar niet zonder aandacht te besteden aan het goede doel waar de opbrengst van de avond aan wordt geschonken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 feb 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

NINOVE - Muziek van de middeleeuwen tot de 20e eeuw

Davidsfonds_denderwindeke_

Nacht van de Geschiedenis – Thema Muziek. Krista De Kinder is master in muziektheorie/schriftuur Lemmensinstituut en leerkracht aan de Stedelijke Academie van Muziek, Woord en Dans te Ninove. Daarnaast is ze nog bezig vele andere muzikale projecten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 feb 2017
Jacky Delcour
ep
 

Carnavalsfeest der senioren in NINOVE

2017-02-19_verkiezing_van_prins-_en_prinses
 

Geslaagd carnavalsfeest der senioren 2017 met een optreden van Jo Vally. Er was een ruim publiek opgedaagd om een gezellige namiddag te beleven in zaal Cloë, een dansje te placeren en te genieten van het optreden van Jo Vally met als orgelpunt de verkiezing van Prins- en Prinses der senioren.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Prins Werner de 57ste stadsprins van NINOVE

2017-02-18_prinsaanstelling__2_a
 

Met veel, met zeer veel gingen ze op zaterdagavond 18 februari in bedrijfshal Cloë uit de bol toen Pascal Carael, voorzitter van de Karnavalraad, bekend maakte dat Werner Matthijs 42 jaar uit Denderwindeke en uitbater van restaurant D’Eeterij de 57ste stadsprins van Ninove is geworden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 12 feb 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 feb 2017
Jacky Delcour | 30 jan 2017
Jacky Delcour | 23 jan 2017
Jacky Delcour | 15 jan 2017
Jacky Delcour | 09 jan 2017
Jacky Delcour | 07 jan 2017

archief