Laatste artikels van Ninove

C21

NINOVE - De stad Ninove blijft gedurende drie jaar de vaste stek voor de Omloop Het Nieuwsblad

Editie_ninove_standbeeld_lopers_3__kopie_
Illustratiebeeld, foto marc Colpaert
 
Zopas werd aangekondigd dat in de stad Ninove gedurende drie jaar de eindmeet voor de Omloop Het Nieuwsblad zal liggen. Vanaf 2023 zal de eindmeet liggen ter hoogte van de Elisabethlaan en niet meer in de Onderwijslaan. In Vilvoorde werd op 3 december overeen gekomen dat de stad Ninove en de Omloop het Nieuwsblad hun samenwerking voor drie jaar zullen verder zetten.   
 

Klik hier om meer te lezen

 
05 dec 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

NINOVE - Kerstkoning Christoff komt naar Ninove en Liedekerke

Unnamed__9_
Ingezonden foto
 

Samen met zijn muzikanten en het jeugdkoor Scaletta komt Christoff op 20 december naar Ninove en op 28 december 2022 naar Liedekerke met zijn ‘Kerst met Christoff’-tournee. Met bijna 100.000 bezoekers, groeide Christoff de voorbije jaren uit tot de ‘kerstkoning van Vlaanderen’. “Net als voor mij, zijn deze kerstconcerten ook bij het publiek uitgegroeid tot een vaste afspraak.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 dec 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

NINOVE - Verzekeraars realiseren in Ninove mee het grootste bosuitbreidingsgebied

A_bos_5
Ingezonden foto
 

DKV Belgium en ERGO Insurance planten duizend nieuwe bomen. Duizend bomen komen er aanstaande vrijdag bij op de teller in Ninove. DKV Belgium en ERGO Insurance zullen er letterlijk een stukje van onze toekomst verzekeren door het aanplanten van een eigen bedrijfsbos. De specialisten in private gezondheidsverzekeringen en in levensverzekeringen zullen er een halve hectare bos aanplanten en helpen zo het voor Vlaanderen grootste bosuitbreidingsgebied mee te realiseren. De verzekeraars werken hiervoor samen met Forest Fwd, gespecialiseerd in de realisatie van bedrijfsbossen.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 nov 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

Sportdiensten NINOVE en Lede organiseren Blijf-Fit-Week voor senioren in het buitenland

Editiepajot-logo-ninove

De sportdiensten van Ninove en Lede organiseren in 2023 opnieuw een Blijf-Fit-Week voor senioren in het buitenland. De Blijf-Fit-Week vindt plaats van 30 mei tem 6 juni in Rhodos. Elke dag zorgen de begeleiders voor een gevarieerd sportaanbod, op maat van de sportieve senior.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 nov 2022
Sam Herremans
ingezonden
 

NINOVE - Het Ateljee Ingrid organiseert een tentoonstelling in het Oud Stadhuis

Flyer_tentoonstelling_fb
 
Dit weekend, 26 en 27 november,  stelt "Ateljee Ingrid" hun werken tentoon in het Oud Stadhuis in Ninove en dit van 11 u tot 18 u. Iedereen is er welkom om eens een kijkje te komen nemen, de toegang is uiteraard gratis

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 nov 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

NINOVE - Voorleesdag van ouderraad Hartencollege Meerbeke groot succes

Voorleesweek2022hartencollegebme_1
Ingezonden foto's
 

 Tijdens de Voorleesweek vond woensdag op het Hartencollege basisschool Meerbeke de jaarlijkse Grote Voorleesdag plaats, een initiatief van de ouderraad. Het concept is intussen gekend en elk jaar een groot succes, ook bij de ouders. Dit jaren schreven zo’n 50 mama’s, papa’s en grootouders zich in als voorlezer. In beide filialen in de Nieuwstraat en in de Donkerstraat waren vierhonderd leerlingen 

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 nov 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

NINOVE - CD&V Ninove organiseert het Kerstconcert van Ninove en omstreken. Bram & Lennert Klinken

Affiche_kerstconcert_ninovement_2022_a3_page-0001
 

 Uiteindelijk, na 2 geannuleerde edities in 2020 en 2021 begeven deze 2 jonge adonissen zich opnieuw in het unieke kader van de Abdijkerk van Ninove. Wie er in 2019 bij was, weet dat ze ons gedurende het optreden zullen verrassen met de beste kerstnummers van vroeger en nu, al dan niet op hun eigen manier en elan. Ze hebben ons beloofd om 2022 met een knal af te sluiten in deze onvergetelijke, warme kerstperiode en in onze mooie Abdijkerk van Ninove.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 nov 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

NINOVE - Renovatie zwembad De Kleine Dender start in maart 2023

Zwembad-beelden_inkom_1_
 

Zwembad De Kleine Dender wordt vanaf maart 2023 gedurende 18 maand gerenoveerd. Het zwembad kampte al langer met loskomende tegels die telkens hersteld moesten worden, een grondige vernieuwing drong zich op.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 nov 2022
Sam Herremans
ingezonden
 

NINOVE - Extra show Kamiel Spiessens in Ninove op 22 december

A_kamiel
Kamiel. Ingezonden foto
 

 Het isj niet moeilijk, het isj gemakkelijk. Ninove loopt storm voor Vlaanderen’s bekendste tuinman Kamiel Spiessens en z’n comedyshow ‘Spiessens Spijbelt’. Het is dan ook de eerste keer dat de fans Kamiel Spiessens live aan het werk kunnen zien.

 
 

Klik hier om meer te lezen

 
19 nov 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

NINOVE - Carnaval terug van start in Ninove

0b9a0465__kopie_
Ingezonden foto
 

 De carnavalsinstanties gaven vrijdag 11 november om 11.11 uur in de evenementenhal Cloë toelichting over het komende carnaval. De carnavalisten zijn duidelijk klaar om er na twee jaar onderbreking opnieuw iets mooi van te maken. Hoewel het ook voor de vele carnavalsverenigingen een moeilijke periode is, met duurdere materialen voor kledij en opbouw van de wagens, maar ook een iets mindere opkomst bij eetfestijnen 

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 nov 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 12 nov 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 okt 2022

archief