Laatste artikels van Ninove

C21

NINOVE - Ninoofs Winkelpark Ninouter viert haar eerste verjaardag op zaterdag 23 september

Editie_ninove_ninouter_0__kopie_
Tijdens de voorstelling meer dan een jaar geleden.- Foto Marc Colpaert
 
Op zaterdag 23 september is het feest in Ninove! CO2-neutraal Winkelpark Ninouter viert dan zijn eerste verjaardag. Daar horen ballonnen en bubbels bij, maar de handelszaken in het winkelpark trakteren ook met korting, gadgets en winacties. Al één jaar lang genieten shoppers uit de ruime regio van Ninove van het diverse aanbod in Winkelpark Ninouter. Wooninrichting, kleding, schoenen én de dagelijkse boodschappen: de 6 handelszaken in het vlot te bereiken winkelpark bieden het allemaal. 
 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

GERAARDSBERGEN/NINOVE - Veeloo trekt de fietsvergoeding op tot 0,30 euro/km

Cinco-b-veeloo
Ingezonden foto
 
We willen onze gebruikers nog vaker op de e-bike zien! Veeloo, hét Belgische merk van elektrische fietsen uit de Denderstreek, wil de gebruikers van hun elektrische fietsen aanzetten om nog meer te rijden met hun e-bike. Dit doen ze door de fietsvergoeding te verhogen tot € 0,30 per kilometer. De e-bike is de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. De elektrische fiets is niet langer het vervoermiddel bij uitstek voor senioren, het is tevens uitstekend voor woon-werkverkeer 
 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

GERAARDSBERGEN/NINOVE - KARATE CLUB KACHI start het nieuwe seizoen met heel wat uitdagingen

241332053_4460782534031649_186351871784466073_n
Ingezonden foto
 

Karate Club Kachi heeft zijn vorige karate seizoen afgesloten met heel wat hoogtepunten. Zo heeft de club 3 leden die nieuwe zwarte gordels behaald hebben op zeer jeugdige leeftijd met name; De Koninck Yinte (18 jaar), Rosseel Gust (15 jaar) en Holderbeek Lotte (15 jaar). Sommige leden trainden al vanaf hun 4de levensjaar bij de club Kachi. Yinte en Gust volgden zo hun vaders op  

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

NINOVE - Een nieuwe korpschef Wim Pieteraerens voor de politiezone Ninove

Korpschef_wim_pieteraerens
 
Op 1 januari 2024 gaat korpschef Philippe De Cock van politiezone Ninove met pensioen. De selectie voor een nieuwe korpschef vond plaats op 12 september 2023, hierbij werd eerste hoofdcommissaris Wim Pieteraerens geschikt bevonden door de selectiecommissie. Wim Pieteraerens kan reeds 13 jaar ervaring voorleggen als korpschef in Politiezone Kruibeke/Temse. De voordracht van de kandidaat staat gepland tijdens de zitting van de gemeenteraad van oktober.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 sep 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

DILBEEK - Van zingende loodgieters tot eenzame grassprietjes Improcomedy met Dannii Dawell in Schepdaal

Dannii_dawell_2
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 16 september speelt improvisatiegezelschap Dannii Dawell een improcomedyshow in het vernieuwde Gildenhuis van Schepdaal. En wie zin heeft in meer, kan daarna drie weken lang proeven van improvisatietheater tijdens de gratis proeftrainingen. Enkel kijken of actief meedoen? Jij beslist. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 sep 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

NINOVE - September: druk, duur en het wordt weer sneller donker

Editie_ninove_wortel_carnaval_1__kopie_
Illustratiebeeld foto Marc Colpaert
 

Een boekentas vol schoolspullen, een fluohesje voor op de fiets en ook nog een gezonde hippe lunch.  Voor veel ouders een hele uitdaging, voor te veel ouders zo goed als onmogelijk. Het Armoede Netwerk Ninove (ANN) zet zich dan ook samen met de Ninoofse scholen in om kansarme gezinnen te ondersteunen zodat elk kind alle ontplooiingskansen krijgt en zich ten volle kan ontwikkelen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 sep 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

NINOVE - Teledienst viert haar 40ste verjaardag met alle Ninovieters

Editie_ninove_standbeeld_3__kopie_
Illustratiebeeld. Foto Marc Colpaert
 
Op zondag 17 september, tijdens Autoloze Zondag, viert Teledienst haar 40ste verjaardag. Graag nodigen we alle Ninovieters uit om dit samen met ons te vieren. We doen dit aan de hand van een straatfeest met worst of burger met frietjes, ijsjes, een drankje. Het evenement zal doorgaan op de parking voor Drankencentrale Malfroidt (Oude Kaai 34, 9400 Ninove).

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 sep 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

NINOVE - Kunstwerken van Tine De Groote in De Plomblom

Unnamed__14_
Ingezonden foto
 

Van 16 september tot 25 oktober is de foyer van CC De Plomblom Ninove het decor voor een expo van illustratrice Tine De Groote. Dat is geen toeval: Tine tekende het coverbeeld van de seizoensbrochure van CC De Plomblom, haar tekeningen dansen heel het jaar doorheen onze promotie. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 sep 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

NINOVE - Fototentoonstelling in het Oud Stadhuis van Ninove nog tot 17 september

Editie_ninove_luc_van_muylem_tentoon_2__kopie_
Luc(midden) bij het werk van zijn studenten.- Foto Marc Colpaert
 

Nog tot zondag 17 september loopt er een fototentoonstelling in het Oud Stadhuis, Oudstrijdersplein 6 in Ninove, een tentoonstelling waar een tiental afgestudeerde cursisten van de opleiding fotografie aan het CVO Groeipunt Ninove, hun fotomateriaal uit hun eindwerk tentoonstellen. Luc Van Muylem lesgever fotografie aan het CVO Groeipunt en beroepsfotograaf (Narafi) is best tevreden met het resultaat. "Het v 

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 sep 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

REGIO - De laatste strip van de Kiekeboes van de hand van Merho ligt nu in de winkel

20230907_115545__1_

De stripfanaten wisten het natuurlijk al, maar Merho de striptekenaar van de Kiekeboes stopt en dat is niet leuk voor één van  best verkopende strips in Vlaanderen. Of er een vervolg komt staat vandaag nog niet vast. Na Merho stopte Urbanus ook al enige tijd terug, straks hebben wij geen nieuwe strips of toch wel? 

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 sep 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 jul 2023

archief