Laatste artikels van Beersel

Geen genade voor heethoofden tijdens jaarmarkt BEERSEL

1_politie_2010__pixels200
EP

 Tijdens de jaarmarkt van Beersel  liepen de gemoederen hoog op in de buurt van de Schoolstraat. Enkele door de politie gekende vechtersbazen, deelden er rake klappen uit. Zo merkte een politiepatrouille in de buurt, het tumult op. Een dame die een fles op het hoofd had gekregen, werd opgevangen door de ploeg. Zij ontfermden zich over de vrouw gezien de indrukwekkende kwetsuren aan het hoofd. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Felix Merckx
EP
 

BEERSEL/REGIO Toerisme Vlaams-Brabant huldigde 700 meters en peters

Editiepajot_bart_devill___petersenmetersvl_brabant
foto Bart Devillé
 

 Toerisme Vlaams-Brabant bedankte tijdens haar 15de Peter- en meterdag op zondag 24 september in Beersel de 700 vrijwilligers die de fiets-, wandel- en ruiterroutes inspecteren. Zowat de helft kwam mee vieren in Beersel. Deze peters en meters zijn vrijwilligers die drie keer per jaar de fiets-, ruiter- en wandelroutes in Vlaams-Brabant inspecteren. Momenteel zijn er 700 actief. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL Kansen geven aan ALLE kinderen, een actiepunt van het Huis van het Kind Beersel

Editiepajot_bart_devill___beerselhuisvanhetkind
foto Bart Devillé
 

 Op 17 oktober is het de dag van de armoede.  In diezelfde week, op woensdag 18 oktober, organiseert het Huis van het Kind Beersel een doe-dag voor ouders en kinderen: ‘Méér doen met minder…. Doe je mee?’ in Buurthuis Babbelot en zaal Onze Kring te Lot vanaf 14 uur.  Alle ouders met kinderen zijn welkom voor workshops 

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL - Zomer op de jaarmarkt van Lot

Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Kuieren op de jaarmarkt van Lot
 

Op de jaarmarkt van Lot kon je in het zonnetje kuieren langs de rommelmarkt, marktkramers en de kermis. Er was er ook een klimmuur en voor de kinderen party tattoos, springkastelen, trampoline, grime,... De retrovrienden maakten hun opwachting in de Stationsstraat en er vond een pensenworp plaats, waar 7 ballonvaarten mee te winnen waren.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

BEERSEL - Toneelkring ‘Waaile van Dwœurp’ nodigt iedereen uit op de koffietafel

Editiepajot_beersel_waaile_van_dwoeurp_op_de_koffietafel
Ingezonden foto
 

Naar jaarlijkse traditie brengt toneelkring ‘Waaile van Dwœurp’ tijdens de kermis en jaarmarkt van Dworp een stukje volkstoneel op de planken in het plaatselijke dialect. Dworpenaar Edgard De Loor alias ‘De Ferre’ nam eens te meer ‘de pen ter hand’ en vond ditmaal inspiratie in de gebruikelijke ‘koffietafel’ na iedere uitvaart.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

BEERSEL - Nieuw seizoen van de Zwanzers in Café De Zwaan

Editiepajot_beersel
Foto © Olaf

De Zwanzers komen op woensdagavond 27 september om 20 uur terug in Café De Zwaan in Dworp en ze presenteren u 'Nigel Williams'. 'De Zwanzers' is een groep comedians, die van start is gegaan in Café de Zwaan in Dworp een jaar geleden. De doelstelling van het concept is een kans te bieden aan iedereen die wil komen optreden op het kleine gezellige podium in de achterzaal van De Zwaan.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

BEERSEL Roland Van Campenhout komt naar CC de Meent

Editiepajot_bart_devill___roland
ingezonden foto
 

 In ware bluesstijl: rauw, eerlijk en puur brengt Roland Van Campenhout zeemansliederen in CC de Meent te Alsemberg op donderdag 19 oktober om 20u15

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-PIETERS-LEEUW / REGIO De Lambiek Fabriek presenteert Oude Geuze Brett-Elle

Editiepajot_bart_devill___bret_elle1
foto Bart Devillé
 

 De Oude Geuze van  Boon, 3 Fonteinen, Oud-Beersel, Lindemans, Timmermans, Hanssens e.a. krijgen weldra gezelschap van Oude Geuze “Brett-Elle”, of het resultaat van een uit de hand gelopen hobby van een groepje vrienden uit de Zennevallei, toch het epicentrum van spontane gisting. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL/REGIO Vzw Zot van Beersel organiseert zijn 3de retro fuif

Editiepajot_bart_devill___fuifzvbeersel_2017
Foto Devillé
 

 Op zaterdag  7 oktober 2017 organiseert vzw Zot van Beersel voor de derde maal zijn  ‘Do You Love The 80’s Party’ in het  DOC te Alsemberg.   Nieuw dit jaar is dat er op algemene aanvraag ook the 70’s  bij betrokken worden. De nieuwe naam  wordt dan ook “Do You Love the 70’s and 80’s “.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

GOOIK / HALLE - De nieuwe Volvo XC60 van garage Sterckx

Editiepajot_gooik__sterckx_1__kopie_
Philip en Ilse bij twee prachtige wagens. - Foto Marc Colpaert
 

In restaurant De Popelier in Gooik werd door de firma Sterckx uit Halle de nieuwe Volvo XC60 voorgesteld. Garage Sterckx met vestigingen in Halle en Sint-Genesius-Rode nodigden hun klanten uit om in alle rust en met een hapje en een drankje van de nieuwe Volvo XC60 te komen genieten. En het moet gezegd worden deze laatste aanwinst ziet er veelbelovend uit. Zowel langs de buitenkant als langs binnen kan men hier spreken van een uitstekende afgewerkte wagen. Volgens de reclame die de laatste weken onze schermen overspoelden is dit blijkbaar ook een wagen die automatisch stopt 
 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 20 sep 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Felix Merckx | 14 sep 2017
Felix Merckx | 11 sep 2017
Elsie De Greef | 03 sep 2017

archief