Laatste artikels van Lennik

Dag van de Landbouw ook in LENNIK

Foto_dvl_familie_claeys__van_volsem_lennik
Joris en Jannick Claeys-Van Volsem, Michiel en Martijn. Foto Ingezonden
 

  Op zondag 16 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de Dag van de Landbouw. 45 bedrijfsleiders gunnen je dan, samen met hun familie, graag een blik op hun werk, producten en het leven op deze land- en tuinbouwbedrijven. Neem gerust een kijkje op www.dagvandelandbouw.be
 Kom zeker eens langs bij Joris en Jannick Claeys-Van Volsem, Michiel en Martijn (Akkerbouw en vleesvee) Luitenant Jacopsstraat 110 (enkel te bereiken via de Ninoofsesteenweg), 1750 Lennik – Hartelijk welkom van 10 tot 18 uur

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 sep 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

Museumtuin van GAASBEEK verwent 2000 bezoekers met gesmaakt tuinbezoek en leuke activiteiten

Dag_van_de_museumtuin_1
Heel wat bezoekers in de tuin. Foto Ingezonden
 

De Dag van de Museumtuin op 9 september was een succes. Het goede weer speelde in de kaarten en lokte 2000 bezoekers naar de tuin, De Museumtuin is nog open tot en met 31 oktober, dagelijks van 10 tot 18 uur (in oktober tot 17 uur). Op maandag is de tuin gesloten (www.museumtuingaasbeek.be) of volg alle laatste nieuws op de facebookpagina https://www.facebook.com/museumtuin.gaasbeek

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 sep 2018
Sam Herremans
Ingezonden foto
 

Gilbert en Madalena uit LENNIK zijn een gouden paar

Lennik_goud_plasman_g_
Gilbert Plasman en Madelena Wauters vierden goud. Foto © Robert Meert
 

 Gilbert Plasman (75) en Madelena Wauters (78) uit de Busingenstraat 89 in Lennik vierden ‘Hof ten Eenhoorn’ in Asse hun gouden huwelijk. Het gezin groeide met de kinderen Koen, Bart en Liesbet en zes kleinkinderen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 sep 2018
Marc Sluys
Robert Meert
 

LENNIK – Henri leerde Angéle kennen op café van haar ouders.

Dsc_7225_01__large_
 

 Henri Tielemans (82) leerde zijn liefde Angéle Van Belle kennen tijdens een bezoek aan het café van haar ouders. Hoewel hij dagelijks met bier in contact kwam was Henri geen bier drinker. Henri verdiende de kost als vrachtwagen chauffeur bij de brouwerij Vandenheuvel.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 sep 2018
Marc Sluys
© Devogeleer Emile
 

LENNIK – Goud voor Victor Derijcke en Rosette Rooseleir

Dsc_7211_01__large_
 

 Victor Derijcke (74) geboren in Heikruis, en Rosette Rooseleir (72) geboren in Sint-Martens-Lennik vierde dit weekend met familie en vrienden hun gouden huwelijk. Victor kwam aan de kost als schrijnwerker en leerde op een bal in de zaal Limbourg in Pepingen Rosette kennen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 sep 2018
Marc Sluys
© Devogeleer Emile
 

LENNIK – Dead Poetry van Cindy Wright te bewonderen in het kasteel van Gaasbeek

Dsc_7105_01_01__large_
 

 Van vrijdag 7 september tot zondag 4 november 2018 kan men in het kasteel van Gaasbeek terecht voor een opmerkelijke en unieke collectie fotorealistische schilderijen van Cindy Wright. Het kasteel van Gaasbeek sluit het vanitas-jaar af met een overzicht van het recente oeuvre van de Belgische kunstenares Cindy Wright. Haar fotorealistische schilderijen, waarin verval en vergankelijkheid een leidmotief vormen, worden gecombineerd met de wereldcreatie van een nieuwe soundscape van de Nederlandse componist/luitspeler Jozef van Wissem.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Sporting Eizeringen nodigt hun jeugdspelers uit op de eerste wedstrijd van het seizoen 2018 - 2019.

Img_1730
 

 Dat het voor het voltallig bestuur van Sporting Eizeringen dit en de komende seizoenen menens is qua samenwerking in alle geledingen van hun clubbeleid, is af te meten uit de inspanningen die geleverd zijn en worden in de samenwerking van tal van activiteiten Zondag 2 september werden alle jeugdspelers en hun ouders uitgenodigd voor de ploegvoorstelling op de eerste wedstrijd van het seizoen van hun eerste ploeg.  Een wedstrijd tegen Toekomst Relegem.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 sep 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto's
 

Groen Pajottenland trekt met jonge, nieuwe lijsttrekker naar verkiezingen in LENNIK

Foto_groen_lennik
Groen Lennik. Foto Ingezonden
 

 Streekpartij neemt deel aan de gemeenteraadsverkiezingen met nieuwe lijst en strijdt voor natuur, open ruimte en een sociale toekomst voor iedereen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 aug 2018
Sam Herremans
Foto Ingezonden
 

Bruno en en Lucienne uit LENNIK zijn een diamanten koppel

Lennik_diamant_coppens__g_
Bruno Coppens en Lucienne Coppye vieden diamant. Foto © Emile Devogeleer
 

Bruno Coppens (84) en Lucienne Coppye (81) uit de Frans Van der Steenstraat 210 in Lennik vierden in ‘Mong Blok’ hun diamant huwelijk. Het echtpaar kreeg 6 kinderen, vier jongens Jean-Paul, Marc, Eddy en Frederik, en twee meisjes Marina en Jacqueline. Hieruit kwamen 13 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 aug 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

Lennik, weldra met een groen hart!

Img_3300
De plannen worden toegelicht op de Markt
 

 In nauw overleg met de Lennikse handelaars en onder begeleiding van consultancybureau City D ontwikkelde de gemeente Lennik een strategisch commercieel plan voor Lennik. Een ander speerpunt van het strategisch-commercieel plan is de vergroening van de handelskern/markt gericht op meer beleving, rust en groen.  Het ontwerp is een samenwerking tussen Wim Van Mello en Plan+

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 aug 2018
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 02 aug 2018
Marc Sluys | 24 jul 2018
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief