Laatste artikels van Sint-Genesius-Rode

SINT-GENESIUS-RODE Tweede quiz WSC Rode Sportief kende succesvol verloop

Editiepajot_bart_devill___aaaakwisrode_sportief
ingezonden foto
 

 Beperkte WSC Rode Sportief zich in het verleden tot het organiseren van wielerkoersen of het verlenen  van hun medewerking bij het organiseren er van, organiseerden zij vorig jaar een eerste quiz en onmiddellijk succesvol.

Dit jaar vond de tweede WSC Rode Sportief Algemene Kennsis Quiz plaats in Cultureel Centrum Wauterbos te Sint-Genesius-Rode. Het werd ook nu een groot succes, zowel wat het aantal deelnemende ploegen als de kwaliteit van het evenement betreft.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 nov 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Het Kinderuur bestaat 70 jaar

Editiepajot_bart_devill___kinderuur2017
foto Bart Devillé
 

 Niet alleen in Sint-Genesius-Rode en de regio, maar ook in gans Vlaanderen is Het Kinderuur en Nonkel Wim bekend en erg populair. Vooral in de periode rond Sinterklaas bezorgen zij vele kinderen een keitoffe toneel avond/namiddag. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 nov 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Café Combinne viert feest

Editiepajot_bart_devill___caf__combinne
foto Bart Devillé
 

 10 jaar Nederlands oefenen in Sint-Genesius-Rode…. Al 10 jaar komen mensen van over de hele wereld, uit diverse culturen en met verschillende moedertalen naar Café Combinne in Sint-Genesius-Rode. Café Combinne is een samenwerking tussen Archeduc (Vormingplus Halle-Vilvoorde) en vzw ‘de Rand’. Wie het Nederlands niet als moedertaal heeft oefent er zijn Nederlands en ontmoet nieuwe mensen. Ook echte Rodenaren zakken regelmatig af naar Café Combinne. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 nov 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Café Combinne viert feest, 10 jaar Nederlands oefenen in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Al 10 jaar komen mensen van over de hele wereld, uit diverse culturen en met verschillende moedertalen naar Café Combinne in Sint-Genesius-Rode. Wie het Nederlands niet als moedertaal heeft oefent er zijn Nederlands en ontmoet nieuwe mensen. Ook echte Rodenaren zakken regelmatig af naar Café Combinne.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 nov 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

SINT-GENESIUS-RODE Rodenaar Jean-Paul Degreef bouwde zijn laatste orgel

Editiepajot_bart_devill___orgel_rode
ingezonden foto
 

 Zondag 12 november is het zover en wordt het orgel gebouwd door Rodenaar Jean-Paul De Greef ingespeeld in de kerk van De Hoek. Hij begon al met het bouwen van dit houten orgel half 2015, eerst bij hem thuis en vanaf maart 2016 in de kerk van het Rodense gehucht De Hoek.

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 nov 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE - Leerlingen Onze-Lieve-Vrouwinstituut fietsen 300 kilometer naar klimaatconferentie in Bonn

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

In de Duitse stad Bonn vindt begin november de internationale klimaatconferentie plaats. Enkele leerlingen van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut uit Sint-Genesius-Rode willen actie ondernemen. Volgende week fietsen zij samen met twee begeleidende leerkrachten naar Bonn om daar hun stem te laten horen. Ze fietsen mee met honderden andere Belgen en nemen in Bonn deel aan de manifestatie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 okt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

SINT-GENESIUS-RODE Rode Sportief organiseert z’n 2de quiz avond.

Rode_sportief_quizflyer_ride_to_smile
ingezonden foto
 

 Wielersport Club Rode Sportief organiseert zijn 2de grote quiz. Deze vindt plaats op zaterdag 4 november 2017 in het CC Wauterbos te Sint-Genesius-Rode. Deuren open om 19u, begin quiz om 19u30. De quiz is een ALGEMENE KENNISQUIZ, voor de gelegenheid met een kwinkslag naar het wielrennen en richt zich voornamelijk naar de gelegenheidsquizzer. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 okt 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE - 70 jaar Kinderuur… Dat wordt gevierd!

Ki_deruur
EP

 2017 – 2018 is voor Het Kinderuur een heus feestjaar. Al 70 jaar maakt dit kindertheater magie tot werkelijkheid. Poppen kwamen tot leven, sprekende paardjes gingen op pad met zwarte Piet, Lotta de kip werd een clown, enzovoort.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 okt 2017
Felix Merckx
EP
 

REGIO - Deze week stelt K-creation uit St. Genesius Rode zijn 35ste en 36ste afdeling voor

Urban_class_flyer
 

Op vraag van enkele enthousiaste 25 + dames, bracht de dansschool woensdagavond terug alle mama’s (ook papa’s welkom) aan het dansen via de “Move Upz” afdeling. Met afwisselend Sara Evenepoel en Laura De Ryck wordt dit alvast elke woensdagavond om 21 u dansfun!

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 okt 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

HALLE / BEERSEL / SINT-GENESIUS-RODE - Don Bosco Garage betreurt foute verdeling flyers

Editiepajot_halle_beersel
Ingezonden foto
 

Bij de verdeling van een aantal flyers voor het opendeurweekend van Don Bosco Garage in Buizingen op 21 en 22 oktober, is afgelopen week iets misgelopen. Sommige Franstalige flyers kwamen per ongeluk in Nederlandstalige gemeentes terecht.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief