Laatste artikels van Sint-Genesius-Rode

C21

Sint-Genesius-Rode doet opnieuw mee met “Orange the World”

Editiepajot_bart_devill___orw_rode_kerk_2021_
ingezonden foto
 

 Soroptimist-Orange the world: Neen tegen geweld op vrouwen en ook Sint-Genesius-Rode doet opnieuw mee. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 dec 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

LINKEBEEK - Plant mee! een bos op zaterdag 4 december in Linkebeek.

Bos__kopie_
Kom meehelpen om en bos aan te planten. Illustratiebeeld Marc Colpaert
 
Natuurpunt gaat bomen aanplanten en daar kunt u bij helpen, het gaat namelijk over onze toekomst en bomen zijn van kapitaal belang voor onze kinderen en kleinkinderen. De opdracht is simpel de aanplant van een houtkant bij het nieuw natuurgebied ‘Den Bocht’, gelegen tussen Laborelec en Holleken.  Dus kom gerust mee helpen. Afspraak om 13u30 met een uiteenzetting over de beplanting- en beheerplannen. 
 

Klik hier om meer te lezen

 
30 nov 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

Versnellen boosterprik door capaciteitsverhoging vaccinatiecentrum Zennevallei

Vaccinatie_halle_
 

 Op dit moment nodigde de eerstelijnszone Zennevallei alle 60+ inwoners die in aanmerking kwamen en alle mensen in de zorg uit voor een boosterprik. Bij de 60+’ers gaat het om mensen die reeds 6 maanden geleden een tweede Pfizer vaccin of 4 maanden geleden een tweede AstraZeneca vaccin of 2 maanden geleden een J&J vaccin kregen. Wie jonger dan 60 jaar is en reeds 2 maanden een J&J vaccin kreeg, werd eveneens uitgenodigd. Voor de 60 tot 64 jarigen zijn de uitnodigingen onderweg per post. Deze zouden moeten in de bus vallen in de loop van volgende week. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 nov 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 

Vrij inloopmoment vaccinatiecentrum Zennevallei op woensdagnamiddag

Vaccinatie_halle_
 

 Door je te laten vaccineren, help je de verspreiding van het coronavirus te stoppen. Met de huidige cijfers én de winter voor de deur, is het van het allergrootste belang dat zoveel mogelijk mensen zich laten inenten. Vaccinatiecentrum Zennevallei organiseert daarom elke woensdagnamiddag tussen 14u en 17u een vrij inloopmoment voor iedereen die een 1ste prik wenst. Ben je 65-plus en wacht je op een boosterprik? Dan ontvang je binnenkort jouw uitnodiging voor een afspraak. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 nov 2021
Marc Sluys
 

BEERSEL / LINKEBEEK / SINT-GENESIUS-RODE De Meent, de Moelie en de Boesdaalhoeve doen mee aan 10 j Kunstendag voor Kinderen

Editiepajot_bart_devill___kunstendag
ingezonden foto
 

 

Naar aanleiding van de tiende verjaardag van Kunstendag voor Kinderen organiseren CC de Meent, GC de Moelie en GC de Boesdaalhoeve op zondag 21 november 2021 een heuse familiedag vol gratis workshops, open ateliers en een fijne familievoorstelling. De workshops en ateliers zijn gratis en doorlopend toegankelijk van 13.00u tot 17.00u.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 nov 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Het Kinderuur presenteert eerste langspeelfilm

Editiepajot_bart_devill___kinderuur21
ingezonden foto
 

Ook dit jaar laat het Kinderuur het grootste kinderfeest van het jaar niet onopgemerkt voorbij gaan en zorgt voor een meer dan waardig alternatief voor de traditionele Sinterklaasvoorstellingen. Inderdaad, dit jaar maakten de mensen van Het Kinderuur hun allereerste langspeelfilm. Vorig jaar al zorgde-omdat de sinterklaasvoorstellingen door corona niet konden doorgaan-Het Kinderuur voor een spelletjesboek en een serie met elke dag een aflevering in de aanloop naar 6 december......

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 nov 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

REGIO - Raad van State degradeert faciliteitengemeenten tot Brussels buitengebied

12400662_1163985833620245_2977994638677908792_n

Klaas Slootmans is niet blij met een uitspraak van De Raad van State, want volgens hem staat de deur open om een stuk van Vlaanderen en dan vooral de gemeenten rond Brussel ongehinderd te mogen verBrusselen. Klaas Slootmans: “De Raad van State ontpopt zich tot een ‘gouvernement des juges’, die in de plaats treedt van de wetgever en die een stuk van Vlaanderen ongehinderd mag verBrusselen” Het Vlaams Belang reageert onthutst 

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 okt 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

SINT-GENESIUS-RODE - Jeugddag vindt opnieuw plaats

Editiepajot_bart_devill___jeugddag_rode
ingezonden foto
 

 Iedereen zal het wel beamen, de jeugddag die in 2019 plaats vond in G.C.De Boesdaalhoeve was een schot in de roos en het was dan ook de bedoeling hier een vervolg aan te breiden. Vorig jaar was er dan corona en nu werd beslist in samenwerking met Just4fun opnieuw een jeugddag te organiseren. Op deze jeugddag zijn de jongeren vanaf 6 jaar welkom en hij vindt plaats in de Boesdaalhoeve op zondag 17 oktober van 14 tot 18u. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 okt 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief