Laatste artikels van Sint-Genesius-Rode

Afvalophalingen van Intradura worden vervroegd met een uur

Intradura_rgb_baseline_nl

 Volgende week voorspellen ze een hittegolf, tropische temperaturen tot wel 32 graden. Heerlijk weer, maar voor de afvalophalers ook veel zwaardere omstandigheden om in te werken. Daarom zullen de afvalophalingen van Intradura vervroegd worden met een uur, en dit van 24 tot en met 28 juni. Dit geldt voor alle gemeenten aangesloten bij Intradura. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 jun 2019
Marc Sluys
 

BEERSEL/LINKEBEEK/DROGENBOS/SINT-GENESIUS-RODE Het BUURT-abonnement blijkt en blijft succesformule

Editiepajot_bart_devill___buurtabnt_de_meent
foto Bart Devillé
 

 Het BUURT-abonnement groeide de voorbije jaren uit tot succesvolle formule voor cultuurliefhebbers uit Beersel, Linkebeek, Sint-Genesius-Rode en omstreken. En dus slaan cultuurcentrum de Meent en de gemeenschapscentra de Boesdaalhoeve en de Moelie-Muse opnieuw de handen in mekaar, met als resultaat een avontuurlijk en verrassend cultuurseizoen 2019-2020. Het gezamenlijk BUURT-abonnement bundelt 88 voorstellingen in één van de centra in de buurt.  Concerten, humor, theater, dans, cabaret, jazz, ballet, muziek, familievoorstellingen en lezingen krijgen allemaal hun plek. Het nieuwe programma staat reeds online en waarschijnlijk ontving u recent ook de BUURT-brochure in de bus

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 jun 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL / HALLE / SINT-GENESIUS-RODE / SINT-PIETERS-LEEUW - Creatieve opleidingen voor volwassenen volop uit de startblokken

Gltt-editiepajot-062019

GLTT-CVO is sinds vele jaren een vaste waarde in het volwassenenonderwijs in de regio. Na de geslaagde inzet op tweedekansonderwijs dat jongeren vanaf 18 jaar de gelegenheid biedt een beroepsopleiding te volgen en een diploma secundair onderwijs te behalen, breidt het centrum zijn opleidingsaanbod voor volwassenen vanaf 2019 gevoelig verder uit.

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 jun 2019
Sam Herremans
ep
 

SINT-GENESIUS-RODE Regioproject “Up LAB Claim Your Space” loopt op zijn einde

Editiepajot_bart_devill___claimyourspace
ingezonden foto
 

 UP.LAB CLAIM YOUR SPACE is een regioproject van de jeugd- en cultuursector van de regio Pajottenland-Zennevallei. Met de hele regio werd in het najaar van 2018 op zoek gegaan naar creatieve jongeren die samen met de sector kunst in openbare ruimte willen creëren. De kandidaten werden gevonden, publieke plekken in de regio werden geclaimd en ideeën werden op papier gezet. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 jun 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Schoolfeest Onze-Lieve-Vrouwinstituut in teken van het klimaat

Editiepajot_bart_devill___olv
EP
 

 Het schoolfeest van de Lagere School en de Kleuterschool , bar en eetstanden zijn geopend vanaf 12u.van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut in Sint-Genesius-Rode staat dit jaar in het teken van het klimaat. De slagzin “Stap je mee, klimaatje? “ dekt dan ook een hele lading. Het schoolfeest vindt plaats op zaterdag 25 mei

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 mei 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Onze-Lieve-Vrouwinstituut Rode organiseert gezondheidsweek

Editiepajot_bart_devill___gezondheidsweek_olv1
foto Bart Devillé
 

 Deze week werd voor en door het eerste jaar van de secundaire afdeling van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut in Sint-Genesius-Rode een gezondheidsweek georganiseerd. Vorig jaar ging het nog om 1 dag “voedingsproject”. Dit werd nu uitgebreid tot een gezondheidsweek. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 mei 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Onthaalouders-dienst Pavok LENNIK groeit en werkt aan permanente kwaliteit

Pavok-onthaalouders-vorming_2019-04-26-ct_
Groepje onthaalouders van PAVOK van een vorming. Foto ingezonden
 

 PAVOK (Pajotse Voorzieningen voor Kinderopvang), vooraanstaande dienst voor onthaalouders in Vlaams-Brabant, met zetel in Lennik, is onafhankelijk en in volle bloei.

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 apr 2019
Marc Sluys
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief