Laatste artikels van Sint-Genesius-Rode

Wateroverlast Molenbeekvallei in BERSEL en SINT-GENESIUS-RODE wordt aangepakt

Aaaawateroverlast_molenbeek
Foto Bart Devillé
 

 Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw investeert bijna 4 miljoen euro tegen wateroverlast in de Molenbeekvallei-een van de mooie plekken dicht bij Brussel- in Beersel en Sint-Genesius-Rode. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 apr 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Jongeren houden eigen klimaatconferentie op school

Editiepajot_bart_devill___klimaatolv
foto Bart Devillé
 

 In tegenstelling met de huidige president van Amerika hebben de leerlingen van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut van Sint-Genesius-Rode wel belangstelling voor de klimaatsverandering en de voorbije klimaattop. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 mrt 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE / BEERSEL - Weer een volle zaal voor de jaarlijkse ‘Fashion & Dinner Event’

Editiepajot_beersel_rode
Foto © Elsie De Greef
 

Traiteur Jo & Ko uit Beersel en Party To Style (winkel van kledij en mode accessoires) uit Sint-Genesius-Rode organiseerden samen voor de vierde maal een Fashion & Dinner Event, in de Vredezaal in Dworp. De gasten konden genieten van een heerlijk 4-gangen diner met aangepaste wijnen in combinatie met een modeshow. Coiffure Tanguy  zorgde dit jaar voor het trendy kapsel van de modellen en de zaal werd versierd met mooie bloemstukjes van Pivoine Flowers.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 mrt 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

REGIO K-CREATION weer in de (dans)prijzen

Facebook_1489397098732
 

Na hun overwinning op 29 januari bij de Dance Stars wedstrijd in de categorie Jazz en Modern, kaapten de Freakz on Stage van dansschool K-creation uit Sint-Genesius-Rode, de overwinning weg bij de Dance Waves wedstrijd in Geraardsbergen, ditmaal in de stijl ‘Hip Hop – Urban.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 mrt 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

LEEUW / RODE - De Noordtar / De Lelie brengt Little Voice

Noordstar
Ingezonden foto
 

 KTV De Noordstar / De Lelie brengt opvoeringen van Mittle Voice, een muzikaal stuk van Jim Cartweight in een regie van Luc Collin op zaterdag 18 maart om 20.15 uur in de Boesdaalhoeve in Sint-Genesois-Rode. Er zijn ook gastvoorstellingen op zondag 23 april om 5 uur in Kunst en Cultuurcentrum in Ukkel en op zaterdag 29 om 20.15 uur en zondag 30 april om 15 uur in de Merselborre in Vlezenbeek.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 mrt 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

SINT-GENESIUS-RODE – Pensioenviering van Henriette Lories

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Henriette heeft 16 jaar als poetsvrouw in de kleuterschool van GBS Wauterbos gewerkt en gaat nu op pensioen. De juffen en kleuters hebben haar daarom eens in de bloemetjes gezet. Ze maakten er een reuze feest van, de kleuters hebben gezongen en gedanst voor en met haar. Zij werd ook aan het werk gezet en moest spelletjes spelen waarvoor ze nadien dan beloond werd met tekeningen, bloemen en cadeautjes.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 feb 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 

BEERSEL/SINT-GENESIUS-RODE Sportregio Zuidwest Rand organiseert Urban Run

Editiepajot_bart_devill___urban_run
foto Bart Devillé
 

 Op vrijdagavond 10 maart organiseert de sportregio Zuidwest Rand een 1ste Urban Run in Sint-Genesius-Rode en Alsemberg. Een Urban Run is een uniek loopevenement langs en door tal van 'speciale' gebouwen. Je komt op plaatsen en loopt door gebouwen waar je nog nooit bent geweest. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 feb 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief