Laatste artikels van Sint-Genesius-Rode

BEERSEL/SINT-GENESIUS-RODE Je vindt dierenspeciaalzaak nu in Sint-Genesius-Rode

Editiepajot_bart_devill___amauca
foto Devillé
 

 Tot voor kort bevond de unieke dierenspeciaalzaak Amicau zich op de Alsembergsesteenweg in Dworp. Vandaag zijn zij gevestigd op de Hallesesteenweg 200 (Tenbroek) te 1640 Sint-Genesius-Rode in het gebouw waar voorheen badkamerspecialist Eurintex zijn klanten ontving. Deze laatste firma vond in de uitbaters van Amicau een koper voor het pand. Terwijl de zaakvoerders van Eurintex de lopende handelsovereenkomst van Amicau te Dworp overnam, kon Amicau uitbreiden tot wat het initiële concept van de zaak was. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 feb 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE OLV Rode neemt nieuw sanitair blok in gebruik

Editiepajot_bart_devill___olv_saniblok
foto Bart Devillé
 

  Heel wat later dan verwacht kon het Onze-Lieve-Vrouwinstituut uit Sint-Genesius-Rode een gloednieuw sanitair blok – met alles er op en er aan – in gebruik nemen. De verbouwingswerken duurden langer dan oorspronkelijk geraamd. Dit sanitair blok was wel meer dan nodig

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 feb 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

KTV De Noordstar speelt Doe het zelf neushoorn!

Noordstar
KTV De Noordstar. Foto Ingezonden
 

 KTV De Noordstar – De Lelie brengt in samenwerking met G.C de Boesdaalhoeve op  zaterdag 16 maart om 20.15 en op zondag 16 maart om 15 uur “ Doe het zelf neushoorn!” Een ontspannend lachstuk van Pierre Soetewey dat zich afspeelt in het achterzaaltje van het café “Bij Wiza” in een regie van Luc Collin. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 feb 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

Steungroep Mpokolo-Congo organiseert een quizavond in RODE

Img_6728_800x533
ingezonden foto
 

De Steungroep Mpokolo-Congo organiseert een quizavond, om de actie ’on sait jamais’, voor de alle-terreinwagen, ,verder onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Deze quizavond heeft plaats op zaterdag 23 februari 2019 om 19u30 in het Onze-Lieve-Vrouwinstituut, Kloosterweg 1 te Sint-Genesius-Rode.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 feb 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

BEERSEL/REGIO “vzw Zot van Beersel” blijft organiseren voor het goede doel

Editiepajot_bart_devill___zvb2019
foto Bart Devillé
 

 Op zaterdag  19 januari 2019 organiseert vzw Zot van Beersel naar jaarlijkse traditie haar  ‘Do You Love The 90’s Party’ in DOC, Gemeenveldstraat 3 in 1652 Alsemberg. En ook dit jaar voor het goede doel. Deze retro fuif met alleen maar topmuziek uit de jaren 90 belooft opnieuw een knaller te worden. Zo wordt het uitkijken naar de extra inspanningen op gebied van licht en techniek om er een wervelende show van te maken. DJ Tiekes komt vanaf 20u.30 het beste van zichzelf  geven.  Om 22u30 is er een gastoptreden van DJ Pat Krimpson, bekend van o.a. Atmoz, Ibiza en Two Fabiola. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 jan 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Kaas-en Wijnavond VK Noorderlicht

Editiepajot_bart_devill___vk_noorderlicht
ingezonden foto
 

 

VK Noorderlicht, spelend in de derde afdeling van de kavvv-bond, organiseert op zaterdag 16 februari vanaf 17u tot 22u hun jaarlijkse kaas- en wijnavond in Zaal Ons Parochiehuis te Sint-Genesius-Rode. Verder worden er ook aangepaste bieren, charcuterie en kindermenu’s voorzien. Afsluiten kan met heerlijk zelfgemaakte taart en koffie. Andermaal zijn er prachtige prijzen te winnen, dankzij de  gulle sponsors van deze voetbalclub. Steunkaarten te verkrijgen bij de spelers aan 2,5€ (eetwaarde 3€). Na afloop van het eetfestijn kan er ook worden gefuifd van 22u tot 03u.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 jan 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Steungroep Mpkolo-Congo organiseert nu quizavond

Editiepajot_bart_devill___ivovanvolsem
ingezonden foto
 

 Actie “on sait jamais” voor financiering alle-terreinwagen
In november vorig jaar lanceerde de Steungroep Mpkolo-Congo uit Buizingen de actie “on sait jamais”. De bedoeling is een alle-terreinwagen te financieren voor ‘Mpokolo wa Muoyo’, het opvangcentrum voor kinderen dat Ivo Vanvolsem uit Buizingen begeleidt in Kananga (Congo).  “Die financiering is op goede weg (zie www.mpokolo-congo.be). Met de organisatie van een quizavond op zaterdag 23 februari 2019 in het O.-L.-Vrouwinstituut te St.-Genesius-Rode (Kloosterweg 1) verwachten we nog een stevige bijdrage te leveren voor die investering”, aldus voorzitter van de steungroep Johan Christiaens uit Lot. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 jan 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Gelukkig Nieuwjaar 2019!

Editiepajot

Wij wensen onze talrijke en trouwe lezers en adverteerders een gelukkig, maar vooral gezond 2019! Veel leesplezier in het nieuwe jaar!

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 jan 2019
Sam Herremans
ep
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief