Laatste artikels van Sint-Genesius-Rode

C21

REGIO De vaccinatiebus doet ook de Zennevallei aan

Editiepajot_bart_devill___vaccinatiebus
ingezonden foto
 

 

Wie toch nog niet gevaccineerd is tegen het coronavirus, kan dit weldra dicht bij zijn/haar huis en zonder afspraak in de vaccinatiebus. Inderdaad, deze doet weldra ook de Zennevallei en Zoniën aan. Uiteraard zijn er enkele voorwaarden die men in het oog moeten houden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 sep 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE - Het aftellen is begonnen voor de Rodense Lea’s

Editiepajot_bart_devill___rodense_lea_ssep
ingezonden foto
 

 

Dat de Rodense Lea’s al meer dan een begrip zijn in de gemeente zal wel niemand verbazen. Vorig jaar was het hun bedoeling voor de 5de maal een Plantjesweekend te organiseren, ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Maar ook hier gooide corona roet in het eten. De Rodense Lea’s bleven echter niet bij de pakken zitten en omdat zij geen zekerheid hadden dat de verkopen aan de supermarkten  zouden mogen en kunnen plaats vinden werkten zij een plan B uit en lanceerden een online verkoop. De mensen konden hun plantje vooraf reserveren en de drie Lea’s voorzagen afhaalpunten waar ze zich konden aanmelden om het af te halen tijdens het plantjesweekend.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 sep 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Paella Take Away is aan vijfde en laatste editie toe

Editiepajot_bart_devill___paella_take_away
foto Hugo Devillé
 

 Eén van de klassiekers voor het goede doel in de regio is ongetwijfeld de Paella Take Away in Sint-Genesius-Rode. Om te bestellen moet men er wel vlug bij zijn: het kan nog tot zondag 22 augustus. Zaterdag 28 augustus kunnen de bestellingen afgehaald worden. De Paella Take Away mag ook het evenement van Reuben Mosselmans worden genoemd.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 aug 2021
Hugo Devillé
Hugo Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief