Laatste artikels van Sint-Genesius-Rode

SINT-GENESIUS-RODE Rode Sportief organiseert 3de quiz

Editiepajot_bart_devill___quiz_rode_sportief
ingezonden foto
 

 Drie jaar geleden nam Rode Sportief voor het eerst het initiatief om een quiz te organiseren. Het ging om een “algemene” quiz met een kwinkslag naar het wielrennen en het werd onmiddellijk een succes, er kwam vorig jaar dan ook een vervolg op. Zaterdag 3 november is men dan ook al aan de derde editie toe. Rode Sportief vzw zorgt andermaal voor een gezellige sfeer, met hapjes en drankjes uit de streek. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 okt 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Immense glas-in-loodramen sieren toegang Zoniënwoud in RODE

_dsc6764
Ingezonden foto.
 

 Wie het Zoniënwoud binnenwandelt langs één van de vier Vlaams-Brabantse poorten van dit kathedralenbos - namelijk Tervuren, Overijse, Hoeilaart of Sint-Genesius-Rode - ziet sinds kort vier immense glas-in-loodramen opdoemen. Deze kunstzinnige natuurinstallaties, van de hand van Kristof Morel, refereren naar vier koestersoorten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 okt 2018
Marc Sluys
 

Familie Hemelhof mag vieren in Sint-Genesius-Rode

Editiepajot_bart_devill___hemelhofviergeslacht
foto Bart Devillé
 

  Je hebt zo van die namen die je niet zou willen hebben, maar andere klinken dan heel wat beter en sommigen zouden maar al te graag willen ruilen of er zelfs geld voor geven. Neem nu de familienaam “Hemelhof”. Wie zou zo niet willen noemen?! 

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 okt 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL/SINT-GENESIUS-RODE Gezinsbond organiseert jaarlijkse ontbijtdag

Editiepajot_bart_devill___ontbijtdaggezinsbond
foto Bart Devillé
 

 Onder de slogan “Iedereen ontbijt” slaan de Gezinsbond afdelingen van Alsemberg, Dworp, Huizingen, Lot en Sint-Genesius-Rode de handen in elkaar voor het organiseren van hun jaarlijkse ontbijtdag, die al een hele traditie is in de regio. Dit jaar vindt deze plaats op zondag 28 oktober, van 8u tot 10u30, in de refter van het Sint-Victor Instituut Brusselsesteenweg 20 1652 Alsemberg. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 okt 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

De reuzen op stap op de jaarmarkt van SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Foto © Elsie De Greef
 

Het was de moeite om zaterdag naar Sint-Genesius-Rode af te zakken. Er waren uiteraard de marktkramen, standen en activiteiten van verenigingen, allerhande optredens en demonstraties, défilés aan Party to Style, straattheater, rondgang en andere evenementen in Woonzorg- en Dienstencentrum,... En uiteraard vierden ook de reuzen van Rode mee.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 sep 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

Anna van de ‘Ju' vierde in Rode haar 103 jaar

Rode_anna__sadowicz_g_
Anna van de ‘Ju' vierde in Rode haar 103 jaar.
 

  Het woonzorgcentrum “ De Groene Linde” viert de 103 jarige Anna Sadowicz, in Rode beter bekend als Anna van de ‘Ju’ in het bijzijn van familie, genodigden en eregasten. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 sep 2018
Marc Sluys
Marc Sluys
 

SINT-GENESIUS-RODE Eerste BBQ-academy ging van start in Sint-Genesius-Rode

Editiepajot_bart_devill___bbq_academy1
 

 In De Krijmerie Kwadeplas staken Jonatan Voets en Christophe Houssoy voor het eerst officieel de barbecue aan van hun spiksplinternieuwe BBQ academy, naar verluid een primeur en enig in de regio. Jonatan Voets is een rasechte Rodenaar en Christophe Houssoy een tweetalige Antwerpenaar. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Spaghettifestijn van Jeugdhuis Animoro in RODE is terug

Spaghettifestijn-2
 

  Na lange afwezigheid is het Spaghettifestijn van Jeugdhuis Animoro helemaal terug! U bent van harte welkom op zaterdag 27 oktober 2018 in het Parochiehuis (Fonteinstraat 36, 1640 Sint-Genesius-Rode).

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 sep 2018
Marc Sluys
 

BEERSEL / SINT-GENESIUS-RODE - Ontbijt voor iedereen

Editiepajot_beersel_rode
Ingezonden flyer

De afdelingen Alsemberg, Dworp, Huizingen, Lot en Sint-Genesius-Rode nodigen iedereen uit op een ontbijt op zondag 28 oktober van 8u tot 10u30 in de refter van het Sint-Victor Instituut, Brusselsesteenweg 20 in Alsemberg. De leden betalen 3 euro per persoon, de kinderen tot en met 3 jaar eten gratis en niet-leden betalen 6 euro per persoon.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

SINT-PIETERS-LEEUW /REGIO Opendeurdag Brouwerij Belgoo & Friends werd een voltreffer

Editiepajot_bart_devill___opendeur1
foto Bart Devillé
 

 Zondag opende brouwerij Belgoo en de Lambiek Fabriek – anders gezegd “Brouwerij Belgoo &Friends” - op de Georges Wittouckstraat 61 te Sint-Pieters-Leeuw de deuren. Uiteraard kon er worden geproefd van wat eerder werd  gebrouwen, maar ook van enkele nieuwe biertjes. Zo kwam Belgoo Beer nu op de proppen met “Bloemekei IPA” en de Lambiek Fabriek met  “ Fontan-Elle”. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 sep 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief