Laatste artikels van Sint-Genesius-Rode

SINT-GENESIUS-RODE Rhodienne-De Hoek brengt hulde aan Dirk Vekeman

Editiepajot_bart_devill___dirkvekeman
Dirk Vekeman / ingezonden foto
 

Galawedstrijd team Dirk Vekeman versus Allstars Rhodienne-De Hoek.Zaterdag 2 juni valt er heel wat te beleven op KFC Rhodienne De Hoek. Zo is er vanaf 11u30 de Family Cup, om 16u30 vindt de  Memorial Dirk Vekeman plaats, om 18u30 kan men aanschuiven voor de BBQ en nadien kan men genieten van de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Portugal op groot scherm, gevolgd door muzikale ambiance met DJ Bo-Ro. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 apr 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

EDITIEPAJOT – Uw internetkrant steunt ‘Bruegel 2019’

Editiepajot_steunt_bruegel_2019_1
EDITIEPAJOT – Uw internetkrant steunt ‘Bruegel 2019’
 

Het zal u niet ontgaan zijn dat 2019 voor de regio’s Pajottenland en Zennevallei een bijzonder jaar wordt. We staan aan de vooravond van ‘Bruegel 2019’. Ook uw internetkrant www.editiepajot.com wil zich inzetten om dit jaarevenement een bijzondere ondersteuning te geven en u, als trouwe Editiepajot-lezer, de kans te bieden alle activiteiten te kunnen opvolgen. Daarom werd in de ranglijst van de ‘Gemeenten’ ook het onderdeel ‘Bruegel 2019’ opgenomen......

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 apr 2018
Editiepajot
Editiepajot
 

SINT-GENESIUS-RODE - Geen paasvakantie voor de Freakz on stage van K-Creation

015
Tobi, Yves, Miraldo, Jolien, Tahlia, Eline, Danaë, Linde, Marion, Stien , Sofie en Fien Ontbreken : Eva (latere vlucht), Mara, Lentl en Sinne (schoolverplichtingen)
 

Voorwaar geen 1 april grap! De Freakz on Stage van dansschool K-creation dance uit Sint-Genesius-Rode vertrokken op Paaszondag 01 april vanuit de luchthaven van Charleroi richting luchthaven Bologna (It) om zich te begeven naar het idyllische Pesaro, gelegen aan de Adriatische zee.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 apr 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

Rode Kruis afdeling BEERSEL/SINT-GENESIUS-RODE organiseerde “terugkomdag”

Editiepajot_bart_devill___brevetuitreiking_rk
foto Bart Devillé
 

Zaterdag 24 maart hield de afdeling Beersel Rode van het Rode Kruis zijn jaarlijkse terugkomdag en brevetuitreiking in de gemeentelijke feestzaal te Beersel. In de loop van de dag kregen 15 oud-cursisten een opfrissing van hun geleerde technieken. Tijdens deze dag oefenden ook de vrijwilligers zelf hun technieken in de omgeving van de zaal. Op die manier blijven zij ook goed op de hoogte. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 mrt 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Nicole Goossens legde haar eed af op gemeenteraad SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_bart_devill___nieuw_raadslid_rode
foto Bart Devillé
 

Op de jongste gemeenteraad van Sint-Genesius-Rode legde kersvers gemeenteraadslid Nicole Goossens de eed af in opvolging van raadslid Jonatan Voets, die eerder ontslag nam. Nicole, die op deze manier op een half jaar van de verkiezingen, haar eerste stappen zet als lokaal mandataris is blij met deze kans en hoopt haar steentje te kunnen bijdragen om samen met de andere verkozenen op de lijst Respect verder op een positieve manier aan oppositie te doen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 mrt 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Opendeurdag De Boomgaard was meer dan geslaagd

Editiepajot_bart_devill___boomgaard_rode
ingezonden foto
 

Ter gelegenheid van de Dag van de Zorg organiseerde ook dienstencentrum De Boomgaard in Sint-Genesius-Rode een opendeurdag, waar de aanwezigen de kans kregen om het dienstencentrum te beleven. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 mrt 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE / BEERSEL - Fashion & Dinner Event in het Kasteel Gravenhof

Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef
 

Party To Style, winkel van kledij en mode accessoires, uit Sint-Genesius-Rode organiseerde op vrijdag in samenwerking met Coiffure Tanguy, Kasteel Gravenhof, Pivoine Flowers, Factory Photography en Patisserie Amandino terug een Fashion & Dinner Event. Niet meer zoals de vorige jaren in de Vredezaal in Dworp, maar in Kasteel Gravenhof in Dworp. De gasten konden genieten van een heerlijk 4-gangen diner in combinatie met een modeshow.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 mrt 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

SINT-GENESIUS-RODE -Nieuwe tentoonstelling van kunstgroep ap-Art

Editieajot_beersel
Ingezonden foto
 

De kunstgroep ap-Art met Jacky Demesmaeker, José Konings, Janot Michiels, Gerrit Moerenhout, Chris Sleewaegen,  Annemie Wivrouw,  Lieve Berghmans, Rudy Van Roy,  Nicky Roggen en Bieke Decru stelt tentoon in CC Wauterbos  in Sint-Genesius-Rode op 23-24-25 maart.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 mrt 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

SINT-GENESIUS-RODE/BEERSEL Davidsfonds afdelingen organiseren “Nacht van de Geschiedenis”

Editiepajot_bart_devill___kroningsfeest_rode
ingezonden foto
 

De Davidfonds afdelingen van Sint-Genesius-Rode, Alsemberg, Beersel en Lot slaan de handen in elkaar bij het organiseren van de “Nacht van de Geschiedenis”. Dit jaar is het thema van de Nacht van de Geschiedenis religie. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 mrt 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

HALLE / SINT-GENESIUS-RODE - Mini Hofmaarschalkenpaar op bezoek in hun school

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle vzw en het Hofmaarschalkenpaar Bart II en Jessica I waren te gast op de school van hun Mini Hofmaarschalkenpaar Dylan I en Tatiana I. Dit jaar komt de Mini Hofmaarschalk uit het Onze-Lieve-Vrouwinstituut te Sint-Genesius-Rode en de Mini Hofdame uit het Don Bosco-instituut te Halle.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 mrt 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 07 mrt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief