Gemeente MERCHTEM huisvest KAJ BRUSSEGEM

C21

Gemeente MERCHTEM huisvest KAJ BRUSSEGEM

Editiepajot_merchtem_kaj_brussegem
Zopas werd op het gemeentehuis het renovatiehuurcontract ondertekend. - Foto Kos
 

De gemeente Merchtem is eigenaar van een gebouwencomplex met een aanpalend voetbalterrein aan de Drinkeling in Brussegem. Omdat er niet langer getraind wordt op het voetbalterrein staat ook de bijhorende kantine leeg.

Om te voorkomen dat het leegstaande pand zou verkommeren nodigde de gemeente geïnteresseerde verenigingen uit op een infovergadering.
 
KAJ Brussegem, een dynamische jeugdvereniging, wil graag starten met een jeugdwerking en is hiervoor op zoek naar een geschikte, ruimere, locatie. Zij lieten hun oog vallen op dit gemeentelijk gebouwencomplex met bijhorend (voetbal)terrein.
 
Omdat er wel wat opknapwerk is aan de gebouwen, stelde de gemeente voor een renovatiehuurcontract af te sluiten. Dit komt er op neer dat KAJ Brussegem enkele structurele en verfraaiende werken uitvoert in ruil voor het ter beschikking krijgen van deze accommodatie.
 
KAJ Brussegem maakt zich nog sterk dat zij de gebouwen en het voetbalterrein enkel zullen gebruiken in functie van hun jeugdwerking en de mogelijke overlast voor de buren tot een minimum zullen beperken. Bij uitzonderlijke evenementen zullen zij de buurtbewoners hiervan tijdig verwittigen.
 
Zopas werd op het gemeentehuis het renovatiehuurcontract ondertekend .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2010
Steven Walravens
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief