MERCHTEMnaar biedt kant-en-klaar quizpakket aan

C21

MERCHTEMnaar biedt kant-en-klaar quizpakket aan

Editiepajot_quiz_for_fun

Het quizzen zit de Vlamingen in het bloed. De slimste mens ter wereld, de pappenheimers, de premiejagers zijn al jaren kijkcijferkanonnen op televisie.

Daarnaast kennen we ook de dagelijkse quizjes op Q-music, MNM, Studio Brussel en andere radiostations. In deze programma’s pikken we graag een weetje mee of willen we uit alle macht het juiste antwoord in de mond van de kandidaat leggen. Maar ook thuis onder vrienden en familie kan quizzen zorgen voor een geslaagde net-iets-anders-avond.
 
Dit ondervond Kurt Willems die jaarlijks rond de nieuwjaarsdagen veel bijval oogstte met zijn zelf opgestelde Kerst- & nieuwjaarsquizzen. Op hun beurt gebruikten zijn vrienden deze quizzen dan om zelf in de huid van quizmaster te kruipen…
 
Het samenstellen van een degelijke, originele quiz vraagt uren en zelfs dagen voorbereidings- en opzoekingswerk. De meeste mensen hebben echter niet zelf de tijd en inspiratie om een pittige, actuele en geanimeerde versie in elkaar te boksen. Daarom kwam Kurt Willems uit Merchtem met het idee om via het internet een kant-en-klaar quizpakket aan te bieden.
Zijn toegankelijk concept biedt iedereen de kans om een familiefeest, een weekendje uit, teambuilding, een personeelsfeest of een avondje thuis anders in te kleuren.
 
Meer info? Surf dan naar www.quizforfun.be  en vind dé passende oplossing voor een geslaagde quizavond. Een standaardpakket bevat al het materiaal voor anderhalf uur quizplezier voor het brede publiek. Op eenvoudig verzoek wordt zelfs een quiz op maat gemaakt. Het standaard pakket omvat een CD-rom met powerpoint-presentatie waarbij elke vraag visueel wordt ondersteund met een beeldfragment , een CD met muziekronde, antwoordbladen en praktische info voor de quizmaster.
 
Surf en win! Tot eind april loopt er een wedstrijd waarbij je prachtige prijzen kan winnen : Een sauna of etentje voor 2, een zonnebankabonnement, een kledingwaardebon of voor de échte quizzer je eigen lengte in bakken Palm.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2010
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief