MERCHTEM - Willy "Bizon" verwent Lustige Wandelaars

C21

MERCHTEM - Willy "Bizon" verwent Lustige Wandelaars

Editiepajot_merchtem_willy_bizon_lustige_wandelaars_foto_georges_de_buyser__2_
Foto's © Georges De Buyser
 
Editiepajot_merchtem_willy_bizon_lustige_wandelaars_foto_georges_de_buyser
Foto's © Georges De Buyser
 
Editiepajot_merchtem_willy_bizon_lustige_wandelaars_foto_georges_de_buyser__1_
Foto's © Georges De Buyser
 

Net als vorig jaar organiseerde Willy "Bizon" voor de leden van wandelclub De Lustige Wandelaars een dauwtrip. Willy, uitbater van het gekende café Pandoerken en stamlokaal van de wandelvereniging, toonde zich nog maar eens van zijn meest gulle kant. Hij bekostigde zowel de bevoorrading onderweg (café Den Bruinen in Mazenzele) maar tevens verwende hij de deelnemers achteraf met spek en eieren en de nodige drankjes.

Met een veertigtal waren zij die om 6 uur in de ochtend vertrokken voor een tocht van ongeveer 12 km. Het parcours liep over Wayenberg, Paddebroeken, Mazenzele om vandaar langs het Hellepad en De Huttert terug te keren naar het lokaal, waarbij de geur van gebakken spek en eieren reeds vanop enige afstand was op te snuiven.
Willy, die zelf volop bezig is met de voorbereiding van zijn voettocht naar Scherpenheuvel ( wegens het verliezen van een weddenschap ) plant met veel enthousiasme nog een ochtendtrip in januari of februari.
Voorzitter Gilbert Roels, van zijn kant, maakt zich dan weer zorgen over de vergrijzing van zijn wandelclub en zoekt dringend jong bloed om de Lustige Wandelaars opnieuw te laten heropleven.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2011
Georges De Buyser
Georges De Buyser
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief