PEIZEGEM / REGIO – “Knijp eens in mijn arm” kiest drie dromen

C21

PEIZEGEM / REGIO – “Knijp eens in mijn arm” kiest drie dromen

Elke_zelderloo_nieuw_2011__p200
Elke Zelderloo, gedeputeerde voor cultuur (ep)

Voedselteams, KAV Peizegem en OKRA Rotselaar werden door de provincie Vlaams-Brabant geselecteerd om hun sociaal-culturele droom uit te voeren.

De provincie Vlaams-Brabant lanceerde in het voorjaar het project 'Knijp eens in mijn arm'. De Vlaams-Brabantse sociaal-culturele organisaties werden uitgenodigd hun droomactiviteit te formuleren. De beste ideeën worden uitgevoerd.
De oproep leverde 114 inzendingen van 57 organisaties op. Uit deze droomlijst werden drie projecten geselecteerd die gedurende één jaar beroep kunnen doen op een 'droomfixer'. De droomfixer zorgt voor de uitvoering van het droomproject.
De genomineerde projecten zijn 'Open Schuur' van Voedselteams vzw, een naaisalon 'Raad en draad' voor vrouwen van KAV Peizegem en een rusthuis op coöperatieve basis van OKRA Rotselaar.
'Het groot aantal inzendingen toont dat de sociaal-culturele sector in Vlaams-Brabant bruist van ideeën. Met dit project willen we de vele verschillende organisaties, groot en klein, stimuleren om hun dromen te concretiseren en te verwezenlijken', zegt Elke Zelderloo, gedeputeerde voor cultuur.
In september 2012 is de winnaar bekend. Deze wint bovenop de uitvoering van de droom ook nog een stevig reisbudget voor een bezoek aan een binnen- of buitenlandse partnerorganisatie.
Meer informatie met volledige lijst inzendingen:
www.vlaamsbrabant.be/knijpeensinmijnarm
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief