Twee nieuwe wagens voor maaltijden aan huis OCMW-MERCHTEM

C21

Twee nieuwe wagens voor maaltijden aan huis OCMW-MERCHTEM

Editiepajot_merchtem_warme_maaltijden_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

In Peizegem werden donderdag de sleutels overhandigd van twee nieuwe bestelwagens voor de bedeling van warme maaltijden aan huis. OCMW-Voorzitter Luc Asselman, die de sleutels in ontvangst naam van garagehouder De Smedt van Citroën benadrukte het groeiende succes van deze dienstverlening voor de Merchtemnaar.

Elke werkdag bedienen drie uitrijders Merchtem, Peizegem, Brussegem en Hamme. Vorig jaar werden meer dan 52.000 maaltijden aan huis bezorgd, dit jaar zal het zeker zoveel zijn. De thuisbezorgde maaltijden bestaan uit een soep, hoofdgerecht en dessert. Alle inwoners van de gemeente die omwille van gezondheids-en /of sociale redenen niet meer in staat zijn zelf een warme maaltijd te bereiden dit tijdelijk of langdurig komen in aanmerking.
De bedeling loopt over 3 maaltijdrondes: Peizegem, Brussegem en Merchtem. Gemiddeld worden er meer als 100 warme maaltijden per dag afgeleverd aan huis. De prijs per maaltijd varieert tussen de 6,60 euro en 7,50 euro afhankelijk van het inkomen. Na het beëindigen van de route wordt het aantal geleverde maaltijden doorgegeven aan de dienst facturatie. Op basis hiervan wordt een maandelijkse factuur opgemaakt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2011
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief