Fair Trade Quiz in MERCHTEM

C21

Fair Trade Quiz in MERCHTEM

Fairtrade_2012_p200

Stilaan een traditie, voor de zesde keer al, de fair Trade Quiz ingericht door de trekkersgroep van ‘maak van Merchtem een fair trade gemeente’ in samenwerking met de Grom (Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking Merchtem), en georganiseerd tijdens het weekend van Missio. Dit jaar op zaterdag 2 juni in de zaal ’t Vijverdal aan de Kerkstraat 12 in Merchtem.

En met nog meer spirit dan anders: via de Fair-trade kar, die op alle grote evenementen van Merchtem te zien is, probeert men het laatste criterium te behalen om de titel van fair trade gemeente voor Merchtem binnen te halen. De quiz is een allround quiz, met blokken van 10 vragen per werelddeel, gaande van sport over aardrijkskunde, geschiedenis, muziek, literatuur en zo meer. Zoals de deelnemers van de vorige jaren zeiden: niet te moeilijk en toch spannend, leerrijk en plezant.
De ploegen die meedraaien, alle jaren, aan de top van de uitslag van de cultuurquiz van Merchtem, strijden ook hier voor de zege: een paar keer ging die naar Merchtem Multicultureel (al 2 jaar na elkaar winnaar van de cultuurquiz), ook al eens naar KWB Merchtem (vroeger 6 jaar winnaar van de cultuurquiz en de laatste jaren nog altijd meedraaiend in de top 10 van de cultuurquiz). Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij voor ploegen van 6 man. Het inschrijvingsrecht voor een ploeg is 10 euro en alle supporters mogen gratis binnen.
Stel ook een ploeg samen, doe het vlug en schrijf je in tegen 25 mei ten laatste bij Hugo Verwimp aan de Vesten 35 in Merchtem, gsm 0476/21.25.31 of via e-mail hugo.verwimp@skynet.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2012
Swaiken Van Campenhout
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief