MERCHTEM - 48 uur lang Angry Birds game

C21

MERCHTEM - 48 uur lang Angry Birds game

Editiepajot_merchtem_1_wereldrecord_angry_birds
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_merchtem_2_angry_birds
Ingezonden foto's
 

Ward en Sirdan mochten het voor de gelegenheid opgetrokken Angry Birds Huis verlaten na een helse marathon van 48 uur. 48u lang gingen Ward en Sirdan de groene varkens te lijf en schoten de Angry Birds bij pakken door de lucht.

Ze kregen hierbij de ondersteuning van de mensen van SpitsFM, die een live uitzending van 40u realiseerden vanuit het zelfde Angry Birds huis
De hele ploeg van Computrade en vele vrienden en vriendinnen van Jeugdhuis Ifigineia uit Merchtem kwamen hen dag en nacht aanmoedigen.
De moedige en doodvermoeide gamers kregen van de sponsor het voorlopige recordsetter certificaat en twee tablets om thuis nog een beetje verder te spelen.
Angry Birds is een computerspel ontwikkeld door het Finse Rovio Mobile, waarin spelers met een katapult boos kijkende vogels moeten lanceren teneinde in wankele constructies verschanste groene varkens te vernietigen. Het spel is voor het eerst op de markt gekomen in december 2009 voor het Apple iOS-platform en staat op de vierde plaats van meest gedownloade apps.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief