Groen opnieuw in de raad in MERCHTEM

C21

Groen opnieuw in de raad in MERCHTEM

Editiepajot_merchtem_rita_vandeloo_foto_ingezonden
Rita Vandeloo (ingezonden foto's)
Editiepajot_merchtem_sarah_sneyers_foto_ingezonden
Sarah Sneyers (ingezonden foto)
 

Na een stevige campagne zit Groen opnieuw in de gemeenteraad in Merchtem. “Wij danken de kiezers die ervoor zorgden dat Groen ruimschoots de beoogde zetel binnen haalde. Het afgelopen jaar heeft Groen zich op alle vlakken versterkt: een dynamische getalenteerde ploeg van gedreven mensen, een degelijk programma en de focus op die punten die in Merchtem dringend aan verbetering toe zijn: betaalbaar en groen wonen, duurzame mobiliteit én een beter functioneren van de democratie.”

Op provinciaal vlak werd Sarah Sneyers uit Brussegem voor Groen gekozen en haalde Hugo Verwimp een meer dan behoorlijke score.
“Nu de lijst van de burgemeester met bijna de helft van de stemmen opnieuw een meerderheid van de zetels binnenhaalt, zullen we er alles aan doen om de stemmen en voorstellen van al die andere burgers te laten klinken in het beleid van Merchtem. Onze ploeg staat klaar om vanuit de oppositie positief mee te werken aan een groen, sociaal en democratisch Merchtem” aldus Rita Vandeloo, verkozen lijsttrekker.
En de eerste stap is al gezet: een gift aan Bos Plus voor nieuwe bomen ter compensatie van de verkiezingsaffiches. En meteen roept Groen de andere partijen in Merchtem op om hetzelfde te doen. “Als we afgaan op de ontelbare reusachtige borden met lachende kandidaten van andere partijen, zal met het gestorte bedrag makkelijk een heel bos kunnen geplant worden “.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief