MERCHTEM - Eagles Miniemen Dames winnen Belfius shirtsponsoring

C21

MERCHTEM - Eagles Miniemen Dames winnen Belfius shirtsponsoring

Editiepajot_merchtem_eagles_miniemen_dames_winnen_belfius_shirtsponsoring_deze_foto_is_ingezon_den
In aanwezigheid van Joost Spinoy, Kantoordirecteur van het Belfius kantoor in Merchtem, hebben de Miniemen Dames hun ploeguitrusting in ontvangst genomen (ingezonden foto)
 

Belfius heeft de Local Team Spirit-wedstrijd afgesloten en bekend gemaakt welke jeugdteams samen met hen twee jaar lang naam zullen maken. De Belfius Local Team Spirit-wedstrijd was een overrompelend succes en de Miniemen Dames van de Merchtem Eagles zijn in de prijzen gevallen.

Hun motivatie werd door de jury weerhouden: "Wij willen graag Belfius bekend maken in Vlaanderen en omdat we grensoverschrijdend spelen komen we op veel plaatsen en kunnen we veel reclame maken. Ook willen we basketbal voor meisjes promoten en dat zouden we graag doen in een mooie nieuwe uitrusting. In onze ploeg, is vooral de teamspirit belangrijk. Belfius is sterk aanwezig in Merchtem, onze thuisbasis, want er is een Belfius kantoor tegenover de kerk."
In aanwezigheid van Joost Spinoy, Kantoordirecteur van het Belfius kantoor in Merchtem, hebben de Miniemen Dames hun ploeguitrusting in ontvangst genomen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief