BRUSSEGEM Kermis Editie 2013

BRUSSEGEM Kermis Editie 2013

Editiepajot_merchtem_brussegem_kermis_magnet_coverband_foto_ingezonden
Magnet Coverband (ingezonden foto)
 

Het is lang winter geweest maar het mooie weer staat er aan te komen en dus hoog tijd om te feesten. Dit jaar gaat Brussegem kermis naar aloude gewoonte door op het Brussegemkerkplein op vrijdag 17 mei, zaterdag 18 mei en zondag 19 mei. Een sterk muziekprogramma en uiteenlopende activiteiten zorgen dat er voor ieder wat wils is.

Vrijdagavond vanaf 21 uur organiseert de KAJ hun MAFFIA Bloskes-TD voor de jeugd.
Zaterdagvoormiddag bent u van harte welkom op de traditionele jaarmarkt en rommelmarkt. Alle kinderen brengen hun favoriete huisdier mee of maken een tekening van hun lievelingsdier. Elke deelname verdient alvast een mooie prijs. De jaarmarkt wordt afgesloten met een optreden van Gembada. Zaterdagavond is er gratis kermisbal met orkest Dennis Sweet Band en optreden van Nicole et Hugo met aansluitend DJ Juan. De deuren die gaan open om 20 uur.
Zondagochtend betekent genieten van onze prachtige streek op de mountainbike. U kan inschrijven vanaf 7.30 uur voor een tocht van 30km of 50 km. Om 10 uur nodigen wij u van harte uit voor de kinderviering in de kerk met daarop aansluitend ons jaarlijks aperitiefconcert dat opgeluisterd wordt door de fanfare ‘De Herleving’ Brussegem. Om 15 uur stipt geven we de start van de kinderloopkoers. Aansluitend om 16 uur hebben we een leuk familiespektakel in de tent die de kinderen de namiddag van hun leven zal bezorgen. Zondagavond iedereen op de dansvloer tijdens het concert van Magnet Coverband. Samen DJ Juan zorgen zij voor een mooie afsluiter van Brussegem Kermis 2013.
Tot binnenkort op het Brussegemkerkplein
Team Brussegem Herleeft.
Voor meer informatie kan u steeds terecht bij sylvie.maes2@telenet.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2013
ep
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 sep 2017
Sam Herremans | 11 sep 2017
Sam Herremans | 03 sep 2017
Sam Herremans | 30 aug 2017
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 19 aug 2017
Sam Herremans | 10 aug 2017

archief