Zalig MERCHTEM-en

C21

Zalig MERCHTEM-en

Editiepajot_ingezonden_zalig_merchtem-en_03042015

Het gemeentebestuur organiseert toeristische rondritjes in Merchtem om op die manier een aantal bijzondere plaatsen onder de aandacht te brengen. U krijgt oude verhalen te horen, opmerkelijke wetenswaardigheden voorgeschoteld en een aantal lokale verwezenlijkingen te zien.

De ritjes gebeuren in twee golfkarren van telkens vier personen. Er kan per rit een groep van zeven toeristen plaatsnemen. De achtste plaats is die van de chauffeur die ook gidst. Het tweede wagentje wordt bestuurd door een deelnemer uit de groep zelf. Wie graag meewandelt, kan dit evenzeer.

 

De burgemeester zal de gidsen zelf opleiden waarna zij ingeschakeld kunnen worden om ingeschreven groepen rond te leiden. Het traject kent zo’n twintig stopplaatsen. Onderweg wordt u een artisanale kriek, of een frisdrank, aangeboden.

 

Kan u zich regelmatig vrijmaken?

 

U kan een golfkar degelijk besturen?

 

U voelt er wat voor om uw eigen gemeente voor te stellen?

 

Neem dan als de gesmeerde bliksem contact op met burgemeester Eddie De Block via eddie.deblock@merchtem.be of 0474 94 22 10. U mag ook een e-mail zenden naar cultuur@merchtem.be of telefoneren naar 052 38 12 06.

 

De info-namiddag voor de gidsen vindt plaats op zaterdag 18 april 2015, om 13 uur, in het August De Boeckhuis, tevens de startplaats van Zalig Merchtem-en.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief