Ook Wereldwinkel MERCHTEM tatoeëert haar gemeente

C21

Ook Wereldwinkel MERCHTEM tatoeëert haar gemeente

Editiepajot_ingezonden_fairtrade_merchtem

Oxfam-Wereldwinkel Merchtem nodigt iedereen uit om op zaterdag 9 mei een bezoek te brengen aan de wereldwinkel Kerkstraat 13 te Merchtem tussen 9.30 uur en 16.30 uur. Onder het motto ‘Laat zien dat je ’t meent met eerlijke handel’ kan elke bezoeker onze producten bekijken, proeven van onze fair trade koffie en een stukje ananascake verorberen. Elke bezoeker kan zich ook laten beplakken met een tattoo voor eerlijke handel.  

Laat zien dat je ’t meent met eerlijke handel
Op de VN-top in september beslissen onze beleidsmakers over een nieuw plan voor de wereld, de Sustainable Development Goals. Dit plan moet scherp en ambitieus zijn en moet het Zuiden de kans geven om zich te ontwikkelen door eerlijke handel. Oxfam-Wereldwinkels grijpt World Fair Trade Day (9 mei) aan om de aandacht hierop te vestigen. Overal in het land laten mensen zich tatoeëren om te laten zien dat ze het menen met eerlijke handel. Op www.fairtradeday.be zie je op elk moment hoeveel mensen al meedoen.

 

Over Oxfam-Wereldwinkels

Oxfam-Wereldwinkels wil rechtvaardige regels voor de internationale handel. Want eerlijke handel geeft producenten in het Zuiden sterke eigen benen en draagt op die manier bij tot duurzame ontwikkeling. We maken mensen bewust van het onrecht in de wereldhandel via publiekscampagnes, acties met jongeren en scholen, en door te gaan praten met politici en bedrijven. En natuurlijk door onze 235 Oxfam-Wereldwinkels, speciaalzaken voor eerlijke handel. Met het brede assortiment kwaliteitsproducten van ons huismerk Oxfam Fair Trade tonen we hoe het anders kan. Achtduizend vrijwilligers verspreiden ons verhaal. Ze bemannen de Oxfam-Wereldwinkels, smeden banden met andere organisaties en laten je ontdekken wat eerlijke handel betekent. www.oxfamwereldwinkels.be

 

Een feest in het vooruitzicht?

Al eens gedacht aan oxfam fair trade wijnen voor uw feest? Wij bieden een ruime keuze aan witte en rode wijnen en een lekkere rosé schuimwijn. En met wereldwinkel heb je nooit wijn tekort op uw feest. Onze service: bestel tijdig (liefst 10 dagen op voorhand) en reken alleen de gebruikte flessen af tot 14 dagen na de afhaling. Winkel  Merchtem open: woensdag van 9 tot 12 uur, vrijdag van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur, zaterdag van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 16.30 uur, zondag van 10 tot 12 uur.

 

Verdere inlichtingen bij Hugo Verwimp  hugo.verwimp@skynet.be   0476/212531

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief