30ste groepswandeling Wandelgroep MERCHTEM Boven

C21

30ste groepswandeling Wandelgroep MERCHTEM Boven

Editiepajot_ingezonden_merchtem_boven_-_groepswandeling__4_
 

Wandelgroep Merchtem Boven ging van start op zondag 19 januari 2014 met de eerste groepswandeling in de eigen gemeente Merchtem. Om te beginnen werd er maandelijks de 3de zondag een zondagse voormiddagwandeling van 7 à 8 km georganiseerd. Het overgrote percentage van de wandelvrienden van Wandelgroep Merchtem Boven koos in januari 2015 voor 2 groepswandelingen in de maand. Vanaf februari 2015 werden er dan twee groepswandelingen georganiseerd, en wel de 1ste & 3de zondag. Zondag 4 oktober 2015 is er dan ondertussen al de 30ste groepswandeling van Wandelgroep Merchtem Boven. Er wordt zoals gewoonlijk vertrokken om 9 uur stipt aan de Sporthal van Merchtem, Dendermondestraat 25. De afstand blijft behouden op 7 à 8 km, aan een voor iedereen haalbaar tempo. Na afloop van de wandeling rond 11u kan er nog nagepraat worden tussen pot en pint in het lokaal Cafetaria Sporthal Merchtem. Er dient in ’t geheel niet ingeschreven worden voor deze en andere groepswandelingen. De deelname is volledig gratis, en iedereen kan mee (zelfs het hondje). 

 

Verslaap je zondagvoormiddag niet, en wandel steevast mee met Wandelgroep Merchtem Boven. Wie graag zijn zinnen eens verzet en wat frisse lucht wilt inademen of een ‘klapken’ doen, kan terecht bij Merchtem Boven voor een wandeling tussen 7 & 8 km in Merchtem. Vergeet nooit: Wandelen = dé recreatiesport én de sport-voor-allen, gezond voor lichaam én geest. Het jonge volkje is zeker ook meer dan welkom bij de groepswandelingen van Merchtem Boven. Het zal hen veel deugd doen om eens een 'stapje in de wereld te zetten', en dan nog wel in de natuur. Wandelen in groep is superleuk, dat zal je wel ervaren als je erbij bent. Iedere wandelaar kan ook een parcours naar keuze uitstippelen, en meedelen aan Swaiken. Het lokaal van Wandelgroep Merchtem Boven is gevestigd in de Cafetaria van de Sporthal Merchtem aan de Dendermondestraat 25 in Merchtem. Voor meer inlichtingen telefoneren naar Swaiken op het nummer 0474/88.55.83, of mailen naar swaiken.keeks@telenet.be

 

Resterende groepswandelingen in 2015 op zondagen 18/10, 1/11, 15/11, 6/12 & 20/12. Nog meegeven dat Wandelgroep Merchtem Boven op zondag 18 oktober deelneemt aan de 34ste Herfsttocht van De Lustige Wandelaars Merchtem. Er wordt gewoontegetrouw vertrokken om 9 uur aan de Merchtemse Sporthal, en vandaar wordt er in groep naar de startplaats van deze Herfsttocht gewandeld waar ingeschreven wordt voor de afstand van 6 km. Onderweg is er een controlepost in café ’t Pandoerken (bij den Bizon) aan de Stationsstraat in Merchtem. Caféhouder Willy Wynants is tevens de lokaaluitbater van wsv De Lustige Wandelaars Merchtem. Swaiken hoopt op een talrijke opkomst van zijn Merchtem Bovenwandelaars voor deze wandeltocht ! ! ! 

 

Agenda

30ste GROEPSWANDELING Wandelgroep Merchtem Boven op zondag 4 oktober met vertrek om 9u stipt aan de Sporthal van Merchtem, Dendermondestraat 25. Afstand: tussen 7 & 8 km, aan een voor iedereen haalbaar tempo. Hondje mag mee. Geen voorinschrijving, gratis deelname. Info: 0474/88.55.83 (Swaiken). Iedereen welkom.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief