MERCHTEM - Kerstfeest van de Vrienden Senioren

C21

MERCHTEM - Kerstfeest van de Vrienden Senioren

Editiepajot_ingezonden_kerstfeest_vrienden_senioren_van_merchtem_
 
Editiepajot_ingezonden_kerstfeest_vrienden_senioren_van_merchtem_1
 
Editiepajot_ingezonden_kerstfeest_vrienden_senioren_van_merchtem_2
 

Op 22 december 2015 hebben de Vrienden Senioren van Merchtem samen met 265 senioren een schitterend kerstfeest gehouden in zaal 't Vijverdal in Merchtem. De eerste senioren waren al vroeg present en al spoedig was de zaal bomvol senioren die er duidelijk zin in hadden.

 

Na het welkomstwoord van de ondervoorzitter, Willy Van Puymbroeck, werd er al vlug gestart met het zingen van het seniorenkerstlied, een kerstlied speciaal op maat gecomponeerd door de voorzitter Remi Van Ransbeeck voor de Vrienden Senioren van Merchtem.

 

Omstreeks 15 uur deden de kerstman en de kerstvrouw hun intrede in de feestzaal. Zij waren zo onder de indruk van de gastvrijheid van de senioren dat zij iedere aanwezige senior een mooi geschenkje aanboden.

 

Daarna kreeg iedereen nog vanwege het bestuur lekkere kramiekboterhammen met koffie aangeboden.

 

De kerstversieringen voor op de tafels werden dit jaar gemaakt door Monique Verbraecken. Deze stukjes waren zo mooi dat verschillende senioren vroegen of ze er op het einde eentje mochten meenemen naar huis.

 

De stukjes werden uiteindelijk verkocht en de opbrengst is bestemd voor het goede doel. Als dit niet de echte kerstsfeer is!

 

De sfeer was zoals steeds opperbest en ze zeggen het steeds maar het is wel waar: de afwezigen hadden weeral dik ongelijk!

 

Het werkingsjaar 2015 werd met dit geslaagd kerstfeest op een voortreffelijke wijze afgesloten. Binnenkort opent de nieuwjaarsreceptie op 5 januari het nieuwe werkingsjaar 2016.

 

Het bestuur wenst iedere senior en hun familie fijne feestdagen en een voorspoedig en vooral een gezond 2016 toe.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief