MERCHTEM - Valentijnsfeest van de Vrienden Senioren

MERCHTEM - Valentijnsfeest van de Vrienden Senioren

Editiepajot_ingezonden_valentijnsfeest_van_de_vrienden_senioren
 

Het is weeral voorbij. Het was een fantastisch Valentijns feest. Er waren 226 plaatsen en iedere stoel was bezet, een grote opkomst van de Vrienden Senioren. Deze senioren weten dat het telkens een toffe namiddag wordt in gezelschap van vrienden. Monique Verbraecken had ook deze keer gezorgd voor zeer mooie tafelstukjes in het teken van Valentijn. 

 

De voorzitter Remy Van Ransbeeck was opnieuw van de partij na het herstel van zijn hartoperatie en genoot duidelijk van de gemeende gezondheidswensen van zijn vrienden senioren. Hij verwelkomde iedereen en speciaal ook de schepen David De Valck.

 

Het partijtje Bingo had ook veel succes bij de leden en de vele mooie prijzen gingen vlot van de hand. Gastspreker was dit jaar Patricia Van Gysel die zich voorstelde als de persoon gespecialiseerd in nalatenschappen en successies.

 

De broodjes met krab en americain vielen duidelijk in de smaak bij de mensen. Daarna kreeg iedere aanwezige senior een Valentijngeschenkje, een zakje gevuld met heerlijke chocoladehartjes.

 

Het was een fijne en aangename namiddag voor iedereen en zoals steeds hadden de afwezigen dik ongelijk.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 30 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief