Opentuindag Tuinbouwschool MERCHTEM

Opentuindag Tuinbouwschool MERCHTEM

Editiepajot_ingezonden_tuinbouwschool_merchtem_companyname

Op zondag 5 juni a.s. heten de directie, het onderwijzend personeel en de leerlingen van de Tuinbouwschool Merchtem u van harte welkom op hun jaarlijkse “Open Tuindag”.

 

Op het programma: een kennismaking met de “school in werking” en de verschillende opleidingen: biotechnische, planttechnische, dier- en landbouwtechnische wetenschappen. Nieuw dit jaar is de optie STEM-Bio in het eerste jaar, naast de reeds bestaande AGRO-optie. De leerlingen zijn druk aan het werk in de labo’s, het tekenlokaal en in de serres. Daarnaast geven ze een uitgebreide plantendemonstratie op één van de buitenpercelen.

 

Uiteraard wordt er tijdens deze feestelijke dag ook gezorgd voor voldoende randanimatie: een majestueus optreden van de vendeliers, een unieke opstelling van oldtimer tractors, een spectaculaire hondenshow, boeiende sessies jachttechnieken, een free podium en een spannende ontdekkingszoektocht op ons prachtige schoolterrein.

 

Natuurlijk bieden zij u ook de mogelijkheid om uw zoon of dochter in te schrijven in de groene, milieuvriendelijke school. Een team van gepassioneerde leerkrachten zal klaarstaan om alle informatie te geven en vragen over de verschillende studierichtingen te beantwoorden.

 

Voor, tijdens en na uw bezoek kan u dan ook nog rustig iets eten in het restaurant (stoofvlees, vol-au-vent, hamburgers, pensen, ijscoupes en pannenkoeken zijn te verkrijgen) of rustig verpozen voor een babbel met drankje in één van de verschillende cafés, met zonneterras.

 

Kom dus vooral langs op zondag 5 juni a.s. tijdens de “Open Tuindag”, tussen 12u en 18u in de Molenbaan 54 te 1785 Merchtem-Peizegem. We wensen u nu al een aangenaam bezoek en vooral ook een leerrijke, amusante zondagnamiddag.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 30 sep 2020
Sam Herremans | 28 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 06 sep 2020

archief