MERCHTEM - Nieuwjaarsreceptie LSB

C21

MERCHTEM - Nieuwjaarsreceptie LSB

Editiepajot_merchtem_lsb_foto_raymond_vanderhagen
 

Voor de vijfde keer organiseerde de LSB haar nieuwjaarsreceptie in zaal Harmonie. Van een overweldigend succes gesproken: Niet minder dan 170 LSB-ers trotseerden de gladde ijsvlakte en de Siberische kou.

De voorzitter verwelkomde alle leden namens het bestuur, bedankte de medewerkers voor hun onverdroten inzet en wenste iedereen een gezond, gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar. Traditiegetrouw werd het aperitief geschonken door Jo Vanderstraeten, advocaat, schepen, provincieraadslid en erelid van de LSB. Bedankt Jo.

Alle 170 aanwezige leden maakten van de gelegenheid gebruik om hun lidgeld van 10€ te vereffenen voor 2009. De afwezigen zullen in de komende dagen een schriftelijk verzoek ontvangen.

De laatste inschrijvingen voor de reis naar Mallorca werden geboekt en er werd een geldinzameling gedaan voor Sandra, het zwaar zieke Vlaamse “ prinsesje” De 250 ingezamelde Euro’s zullen dringend worden overgeschreven. Bedankt lieve mensen.

Met het optreden van Gaston en Leo in “ Joske Vermeulen “ zat de sfeer er onmiddellijk in. Miss Julie, speciaal overgekomen uit Parijs, deed er nog een schepje boven op en onze Merchtemse Bobejaan Schoeppen, Daniël, muzikaal begeleid door zijn Wisken, zorgden voor een magistrale afsluiter. Het applaus was niet van de lucht. Bedankt Daniël en Wisken.

De verse paling, door specialisten uit Mariakerke ter plaatse klaargemaakt, was van de bovenste plank en werd weelderig overspoeld met lekkere dranken.

Een feest om U tegen te zeggen, want…. met de LSB is alles OK.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2009
Steven Walravens
Raymond Vanderhagen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief