MERCHTEM - Nieuwe start voor boerenmarkt

C21

MERCHTEM - Nieuwe start voor boerenmarkt

Editiepajot-merchtem-logo-gemeente

De Merchtemse boerenmarkt verhuist! Vanaf zaterdag 29 oktober is de boerenmarkt terug te vinden op een gloednieuwe locatie: het Mieregemplein. 

 

Komende zaterdag 8 oktober is er geen boerenmarkt. De standhouders, de landbouwraad en het gemeentebestuur staken de koppen bij elkaar om de boerenmarkt nieuw leven in te blazen. De eerstvolgende boerenmarkt vindt plaats op zaterdagvoormiddag 29 oktober op een gloednieuwe locatie, het Mieregemplein. Daarna zullen de standhouders telkens de tweede en vierde zaterdag van de maand hun verse en seizoensgebonden producten aan de man brengen. 

 

Op de boerenmarkt kan je verse, seizoensgebonden en lokale producten kopen waarvoor de producent, zonder tussenhandel een eerlijke prijs krijgt. Een keer per trimester zal er ook iets aangeboden worden om te proeven. 

 

Voor de doorstart op 29 oktober zorgt Tractor Troubadour voor de nodige muzikale ambiance en een kok zal demonstreren hoe je lekker kan kokerellen met verse seizoensgebonden producten. Iedereen is welkom op zaterdag 29 oktober van 9 tot 12 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2016
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief