Koninklijk Hoger Op Wolvertem Merchtem zoekt versterking.

Koninklijk Hoger Op Wolvertem Merchtem zoekt versterking.

Katrien
 

Nu de A-ploeg stijgt naar 2de nationale, zijn ze ambitieuzer dan ooit! Deze keer willen ze wél overleven, en op korte tot middellange termijn proberen om verder door te groeien. Daarom zoeken ze speelsters niveau P1-D2, om hun sterke, maar té krappe kern, te versterken.

‘Wij zoeken voor elke linie en alle posities speelsters. Wij proberen zeer aanvallend en technisch verzorgd voetbal te brengen, maar ook speelsters die het meer moeten hebben van duelkracht en fysieke presence kunnen wij hard gebruiken. In totaal zoeken wij 6 speelsters, om zo onze A-kern naar een 16-tal speelsters te kunnen uitbreiden’ aldus Schotte Jelle, sportief coördinator én trainer.

Dat ook het bestuur de ambitie van de trainer deelt bewijst het feit dat er voor het eerst sinds de opstart een dames-cel zal worden opgericht die de professionalisering van verder op poten moet zetten.Er wordt in Merchtem 2x per week getraind op maandag en woensdag om 19:30 uur, op kunstgras.Het is dus duidelijk dat deze gemotiveerde en ambitieuze club, speelsters groep en trainers staff, waar het bestuur 200% achter de damesploegen staat, extra inspanningen doet om het damesvoetbal in Merchtem naar een hoger niveau en aanzien te tillen.

Ook voor de B-ploeg zijn ze nog op zoek naar 4 tot 6 aanwinsten, ongeacht of deze stijgt naar 1ste provinciale of in 2de provinciale zal blijven spelen.

Geïnteresseerde speelsters kunnen ons contacteren via bericht naar de facebook pagina, of via telefoon of sms 0473482943 (Jelle Schotte)

Alle trainingen staan open voor kandidaat nieuwkomers.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 30 sep 2020
Sam Herremans | 28 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 06 sep 2020

archief