EDITIEPAJOT – Uw internetkrant steunt ‘Bruegel 2019’

C21

EDITIEPAJOT – Uw internetkrant steunt ‘Bruegel 2019’

Editiepajot_steunt_bruegel_2019_1
EDITIEPAJOT – Uw internetkrant steunt ‘Bruegel 2019’
 

Beste Editiepajot-lezer,

Het zal u niet ontgaan zijn dat 2019 voor de regio’s Pajottenland en Zennevallei een bijzonder jaar wordt. We staan aan de vooravond van ‘Bruegel 2019’. De steden en gemeenten uit onze regio’s, Toerisme Pajottenland & Zennevallei, de Erfgoedcel Pajottenland-Zennevallei, het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, Pajottenland+, het Bruegelprojectteam gemeente Dilbeek en van het Kasteel van Gaasbeek en heel recent ook het Agentschap voor Natuur en Bos slaan de handen in elkaar om van 2019 een (h)echt Bruegeljaar te maken.
Ook uw internetkrant www.editiepajot.com wil zich inzetten om dit jaarevenement een bijzondere ondersteuning te geven en u, als trouwe Editiepajot-lezer, de kans te bieden alle activiteiten te kunnen opvolgen. Daarom werd in de ranglijst van de ‘Gemeenten’ ook het onderdeel ‘Bruegel 2019’ opgenomen.
Het is de bedoeling dat alle bijdragen - zowel aankondigingen als reportages - die gelinkt worden aan ‘Bruegel 2019’, naast de betrokken gemeente ook op ‘Bruegel 2019’ zullen terug te vinden zijn. Zo krijgen alle teksten met Bruegel-signatuur een eigen verzamelplaats. De pagina ‘Bruegel 2019’ wordt zo dan ook een gemakkelijke, overzichtelijke en doeltreffende bron van informatie voor de Editiepajot-lezers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2018
Editiepajot
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief